woordenboek

Fly & drive

Wat is fly & drive?

Bij een fly & drive vakantie zitten je vluchten én autohuur inbegrepen. In veel gevallen zitten je hotels ook inbegrepen in de reis.

fly and drive

Wat zijn de voordelen van fly & drive?

Bij een fly & drive vlieg je naar een bestemming. Als je een reis hebt geboekt zonder hotelovernachtingen bepaal je zelf de route die je aflegt. Bijvoorbeeld: je vliegt naar Rome. Kies er voor om richting Milaan, Napels of een andere bestemming te rijden! Je hebt hierdoor veel vrijheid. 

Wat zijn populaire bestemmingen voor een fly & drive vakantie?

Een van de mooiste bestemmingen om fly & drive te doen is IJsland. Er is namelijk veel te zien in het land, maar veel plekken liggen op relatief grote afstand van elkaar. Hetzelfde geldt voor Noorwegen. Je ziet veel meer als je beschikt over een auto.

Voor wie is een fly & drive vakantie geschikt?

Een fly & drive is geschikt voor iedereen die een autorijbewijs heeft. Als je van avontuur houdt is dit de perfecte vakantie! Er worden veel fly & drive vakanties aangeboden, dus voor ieder wat wils. Kijk bijvoorbeeld eens tussen de fly & drive reizen van TUI.

  1. Home
  2. vakantiewoordenboek
  3. fly and drive
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.