Header afbeelding

Oud en Nieuw 2023 - 2024

De beste tips voor een onvergetelijke jaarwisseling!

Wil jij dit jaar oud en nieuw onvergetelijk vieren? Dan hebben wij voor jou de beste tips op een rijtje gezet om de jaarwisseling van 2023 naar 2024 te vieren! Of je nu op zoek bent naar de leukste stad voor een weekendje weg om oud en nieuw te vieren of naar de beste vuurwerkshow, wij hebben de leukste tips voor jou verzameld om een memorabel oud en nieuw te vieren!

De leukste steden tijdens oud en nieuw 

Wil je oud en nieuw een keer vieren op een plek waar je nog niet eerder de feestdag hebt gevierd? Dan is het echt een aanrader om oud en nieuw te vieren in een nieuwe stad! Zo maak je van een weekendje weg een jaarwisseling die je nooit meer zult vergeten. Je kunt hiervoor een hotel boeken voor een heerlijke overnachting of een ander arrangement voor een fijn weekendje weg met oud en nieuw. Daarom hebben wij de leukste steden in Europa voor oud en nieuw voor je op een rijtje gezet!

De leukste steden in Europa tijdens oud en nieuw!

 1. Amsterdam
 2. Londen
 3. Berlijn

1. Amsterdam

Wil je spectaculair oud en nieuw vieren maar wel lekker dichtbij huis blijven? Dan is Amsterdam de ideale stad voor een onvergetelijke jaarwisseling! Met talloze feestjes en prachtig vuurwerk is de ervaring al snel compleet!

👉 Check hier hotelovernachtingen in Amsterdam!

Oud en nieuw - Amsterdam

Amsterdam, Nederland

2. Londen

Stel je voor, een van de mooiste vuurwerkshows met uitzicht op the London Eye, the Big Ben of the Tower Bridge. Dit klinkt direct al als een onvergetelijke stedentrip naar Londen, de levendige stad doet er dan ook een extra schepje bovenop tijdens oud en nieuw. Dat is pas een unieke stedentrip!

👉 Check hier een arrangementen voor Londen

Oud en nieuw - Londen

Londen, Engeland

3. Berlijn

Wat maakt Berlijn zo leuk tijdens oud en nieuw? Is het de vele vuurwerk, het grote feest bij de Brandenburger Tor, of de vele feesten door de hele stad heen? Waarschijnlijk is het gewoon de combinatie van alles! Berlijn is de place-to-be voor een fantastische jaarwisseling!

👉 Check arrangementen voor Berlijn!

Oud en nieuw - Berlijn

Berlijn, Duitsland

Weekendje weg in een hotel

Wil je dit jaar graag oud en nieuw vieren in een andere stad met vrienden of je partner? Dan is hotelovernachting echt een aanrader! Zo vier je oud en nieuw namelijk zoals je misschien nog niet eerder hebt gedaan. Boek bijvoorbeeld een hotelovernachting tijdens de jaarwisseling in Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam om Oud en Nieuw op een nieuwe manier te vieren!

👉 Check hier de goedkoopste hotelarrangementen!

Weekendje weg in een vakantiehuis

Wil je oud en nieuw vieren met vrienden of familie, overweeg dan het huren van een vakantiehuis om samen het nieuwe jaar in te luiden! Zo beleef je toch een unieke jaarwisseling in Nederland!

👉 Check hier de vakantiehuizen tijdens oud en nieuw!

oud en nieuw - olliebollen

Ga naar de Efteling! 

Wist jij dat je oud en nieuw kan vieren in de Efteling? Zo vier je de jaarwisseling zoals nooit tevoren. Ga tot 1.00 's nachts in je favoriete attracties en ga het nieuwe jaar in met een onvergetelijke vuurwerkshow! Het is vooral een aanrader om samen met de kinderen oud en nieuw te vieren, die zij niet snel vergeten. Om oud en nieuw in de Efteling te vieren, kan je kiezen uit verschillende arrangementen, waaronder een arrangement inclusief overnachting!

Wees hier snel bij, want oud en nieuw bij de Efteling is snel uitverkocht! 

👉 Haal hier tickets voor de Efteling!

De mooiste vuurwerkshows

Vuurwerk hoort nu eenmaal bij oud en nieuw. Als je niet zo van zelf vuurwerk afsteken houdt, ga dan vooral naar een van de prachtige vuurwerkshows. Zo kun je genieten van het indrukwekkende vuurwerk en hoef je alleen maar aanwezig te zijn. Er zijn verschillende vuurwerkshows tijdens oud en nieuw in Nederland, maar ook over de grens. Daarom hebben wij de top 5 vuurwerkshows in de buurt even voor je op een rijtje gezet!

Top 5 vuurwerkshows tijdens Oud en Nieuw 2023

 1. Spectaculaire vuurwerkshow van Rotterdam 
 2. Bekijk het vuurwerk vanuit de A'DAM Toren in Amsterdam!  
 3. De vuurwerkshow van Antwerpen
 4. De Oud en Nieuw vuurwerkshow van Brussel!  
 5. Spectaculaire vuurwerkshow van Parijs

oud en nieuw - vuurwerkshow

 1. Home
 2. blog
 3. oud en nieuw
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.