Header afbeelding

Voorjaarsvakantie Spanje 2024

Begin het nieuwe jaar goed en boek een welverdiende voorjaarsvakantie Spanje! Dit zonnige land heeft precies wat jij nodig hebt om even het koude Nederland te ontsnappen. En het mooie is: met onze deals kan dat al voor een heel klein prijsje!

Boek een voorjaarsvakantie Spanje bij een van deze aanbieders

Voorjaarsvakantie Spanje, vamos!

Dit is jouw teken om jezelf te belonen met een voorjaarsvakantie Spanje. Of je nou staat te springen om het stralende zonnetje te zien of er lekker tussen uit wilt gaan met het gezin: Spanje is the place to be! Want wie wil nou niet de grillige temperaturen in Nederland omruilen voor een relaxte sfeer, lekkere temperaturen en overheerlijk eten? Wij wisten het wel!

Een voorjaarsvakantie Spanje is de perfecte kans om even een nieuwe dosis vitamine D op te doen en lekker te ontspannen. Doordat je slechts een paar uurtjes hoeft te vliegen, is het ook een hele geschikte bestemming voor een vakantie met het gezin in de krokusvakantie. Ga samen op reis en maak onvergetelijke vakantieherinneringen!

Tips vakantie Spanje februari

  1. Voor zonzekerheid moet je kiezen voor de Canarische Eilanden!
  2. Ga naar Alicante en bezoek het bloemenfestival in Pop Valley
  3. Kies voor een voorjaarsvakantie Spanje en bespaar een hoop geld, doordat je buiten het hoofdseizoen vertrekt!

Voorjaarsvakantie Spanje in Sevilla

Waar verblijven @ voorjaarsvakantie Spanje

Weet jij al welke bestemming in España jij gaat kiezen? Er is keuze genoeg! Van een cultuurrijke bestemming op het vaste land tot een zonovergoten eiland... Dit zijn onze favoriete bestemmingen voor een voorjaarsvakantie Spanje:

Gran Canaria

Gran Canaria is het hele jaar door een fijne plek om te genieten van aangename temperaturen. Het Canarisch Eiland is dan ook een super geschikte winterzonbestemming! Met gemiddeld 18°C, 8 zonuren per dag en een kleine kans op neerslag is dit eiland dé plek voor een voorjaarsvakantie Spanje. Andere Spaanse eilanden die aan te raden zijn, rond deze tijd van het jaar zijn: Tenerife en Fuerteventura.

Málaga

Iets kouder, maar alsnog een heerlijke plek voor in de voorjaarsvakantie is Málaga. Deze stad is perfect voor een stedentrip of ontspannende vakantie. De temperatuur ligt hier rond februari en maart rond de 14°C. Perfect om Andalusië te gaan ontdekken tijdens een voorjaarsvakantie Spanje!

Sevilla

Tot slot behoort de bijzondere stad Sevilla in dit rijtje. Denk je aan een voorjaarsvakantie Spanje in deze stad, dan denk je aan heerlijke tapas, de flamenco dansen en heel veel cultuur. En dat allemaal met een lekker zonnetje en een gemiddelde temparatuur van 14°C.

FAQ's over een voorjaarsvakantie Spanje

Hoe lang is het vliegen naar Spanje?

Waar kan ik het beste overwinteren in Spanje?

Wanneer is de voorjaarsvakantie in 2024?

  1. Home
  2. voorjaarsvakantie spanje
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.