Herfstvakantie Spanje? Check de allerbeste deals! - weflycheap

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

herfstvakantie spanje

Herfstvakantie Spanje

Herfstvakantie doorbrengen in Spanje? Goed idee! Dankzij het mediterrane klimaar in het zuiden, oosten en op de eilanden is de temperatuur nog zeer aangenaam met temperaturen rond de 23 ºC, doordat de herfstvakantie kort na de zomer valt is de temperatuur van de zee nog erg lekker en dus top voor een herfstvakantie Spanje. Ook de Canarische Eilanden zijn erg aangenaam tijdens je herfstvakantie Spanje. 

Goedkope herfstvakantie Spanje

Een herfstvakantie Spanje is een super idee! Je kan namelijk zoveel kanten op in Spanje. Geniet van de mooie steden zoals Barcelona, Valencia of Sevilla. Bezoek een Spaans eiland zoals Mallorca, Ibiza of Gran Canaria. Of ga naar de Costa Brava die erg bekend & geliefd is bij Nederlanders! De reisexperts van weflycheap zijn iedere dag bezig met het zoeken naar de beste deals. Als wij een leuke herfstvakantie Spanje tegenkomen, zal je die zeker terugvinden op onze site!

All inclusive herfstvakantie Spanje

Wil jij je helemaal nergens zorgen over hoeven te maken en jezelf even lekker verwennen? Boek dan een all inclusive herfstvakantie Spanje. Je ontbijt, lunch, hapjes & drankjes tussendoor en diner zijn dan inbegrepen! En wist je dat een all inclusive vakantie helemaal niet duurder hoeft te zijn dan een gewone vakantie? Het enige verschil is dat je van tevoren al betaald voor je maaltijden. 

Last minute herfstvakantie Spanje

Wij snappen dat je niet kan wachten om te vertrekken! Daarom hebben wij ook genoeg last minutes herfstvakanties Spanje voor jou. Zo kan je gelijk je koffers pakken en je klaar maken voor een hele fijne, (hopelijk) zonnige herfstvakantie. 

Beste Spaanse bestemmingen voor in de herfstvakantie

 • Canarische Eilanden
  De Canarische Eilanden zijn een van de beste bestemmingen voor een herfstvakantie omdat de eilanden net iets verder naar de evenaar liggen, dus een betere temperatuur hebben in oktober. De drie meest geschikte eilanden voor een leuke herfstvakantie zijn Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria.
 • Sevilla
  Sevilla is op z'n best als hete zomerzon verdwenen in en plaats maakt voor de aangename herfsttemperaturen. De stad heeft een compact historisch centrum met een onmisbare charme. Perfect om je dagen al wandelend door te brengen om zo de theatercultuur en het Arabisch erfgoed in je op te nemen.
 • Valencia
  Valencia is de perfecte bestemming om stad & strand te combineren. Omdat je in de herfstvakantie niet altijd zeker kan zijn van goed weer, is deze combi ideaal. Is het iets minder weer, dan kan je de stad ontdekken en is het bloedje heet, dan ga je relaxen op het strand!
 • Alicante
  Alicante is een relaxte, niet al te drukke stad met heel historie. Alicante is een vrij compacte stad, dus zou je in een dag al veel kunnen zien. 

Mis nooit meer een topdeal!