Header afbeelding

Mooiste stranden Ibiza

Ontdek de leukste plekjes

De mooiste stranden @ Ibiza

Welkom op Ibiza, het beroemde eiland dat bekend staat om zijn bruisende nachtleven, chique feesten en relaxte sfeer. Maar Ibiza heeft meer te bieden dan alleen feesten! Dit paradijselijke eiland heeft de mooiste stranden die je zeker niet mag missen tijdens je vakantie. Dus pak je strandhanddoek en zonnebrandcrème maar vast en let’s go! 

Bekijk hier de mooiste hotels aan het strand

Cala d'en Serra - het geheim van het noorden

Cala d'en Serra is een van de best bewaarde geheimen van Ibiza! Dit afgelegen strand ligt verscholen tussen kliffen en biedt een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee.

Met het fijne witte zand en kristalhelder water is Cala d'en Serra een paradijs voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Breng een ontspannen dag door op dit verborgen juweeltje en geniet van alle rust!

Mooiste stranden Ibiza Cala Serra

Cala d'en Serra, Ibiza

Talamanca - mix van ontspanning en levendigheid

Talamanca is een strand dat perfect is voor wie op zoek is naar een combinatie tussen ontspanning en levendigheid. Het ligt op slechts een klein eindje rijden van Ibiza-stad en heeft een lang zandstrand met diverse restaurants en bars. Of je nu wilt zonnebaden, watersporten wilt beoefenen of gewoon wilt genieten van een cocktail met uitzicht op zee, Talamanca heeft voor ieder wat wils.

Cala Conta - populair plekje

Cala Conta, ook bekend als Platges de Comté, is een van de meest adembenemende stranden van Ibiza. Dit populaire strand trekt zowel de lokale bevolking als toeristen aan vanwege het spectaculaire zonsondergangen en kristalheldere water.

Met de turquoise baaien lijkt Cala Conta rechtstreeks uit een ansichtkaart te komen. Ontspan op het zachte zand, neem een verfrissende duik in het heldere water en geniet van het prachtige uitzicht! 

Mooiste stranden Ibiza Cala Conta

Cala Conta, Ibiza

Playa d'en Bossa - feesten op het strand

Playa d'en Bossa is het strand dat synoniem staat voor feesten op Ibiza. Dit bruisende strand strekt zich uit over kilometers wit zand en is de thuisbasis van enkele van de beroemdste clubs en beachclubs van het eiland.

Hier kun je dansen op de beats van wereldberoemde DJ's, genieten van levendige feesten en cocktails drinken terwijl je geniet van de energieke sfeer. Playa d'en Bossa is de ideale bestemming voor feestgangers die willen genieten van zon, zee en muziek!

Cala Bassa - ideaal voor gezinnen

Cala Bassa is een idyllisch strand dat bekend staat om ongerepte witte zand en kristalhelder water. Dit strand is perfect voor een gezinsvakantie, omdat het ondiepe water en de zachte branding ideaal zijn voor kinderen om in te spelen.

Je kunt hier ook beachclubs en restaurants vinden, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op zee. Laat die zonvakantie maar beginnen!

Mooiste stranden Ibiza

Sa Caleta - geschiedenis en schoonheid in één

Sa Caleta is niet alleen een prachtig strand, maar ook een historische plek. Het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de overblijfselen van een oude Fenicische nederzetting die hier te vinden zijn.

Naast het verkennen van de historische ruïnes, kun je ook ontspannen op het kleine zandstrand en zwemmen in het kristalheldere water. Sa Caleta heeft een unieke combinatie van geschiedenis en natuurlijke schoonheid.

Cala Tarida - adembenemende zonsondergangen

Cala Tarida staat bekend om zijn adembenemende zonsondergangen. Dit mooie strand biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de kleurrijke hemel tijdens de avonduren.

Met het zachte zand, ondiep water en rustige sfeer is Cala Tarida ook een geweldige keuze voor gezinnen. Vergeet niet je camera mee te nemen om de magische zonsondergangen vast te leggen, dat wil je niet missen!

Mooiste stranden Ibiza Cala Tarida

Cala Tarida, Ibiza

Cala Jondal - stijlvol en trendy strand

Cala Jondal is een stijlvol strand dat populair is bij de jetset en beroemdheden. Hier kun je genieten van luxe beachclubs en chique restaurants. Het strand zelf heeft kristalhelder water en kiezels in plaats van zand, maar dit doet niets af aan de schoonheid ervan.

Cala Jondal heeft een trendy en exclusieve sfeer, waar je kunt zonnebaden in stijl en genieten van de glamour van Ibiza.

Aguas Blancas - natuurlijke pracht

Aguas Blancas is een strand omgeven door steile kliffen en groene heuvels, waardoor het een adembenemend natuurlandschap biedt. Het fijne witte zand en het kristalheldere water maken dit strand perfect voor zonaanbidders en zwemliefhebbers. Aguas Blancas heeft ook enkele verborgen rotspoelen en grotten die je kunt verkennen.

Neem je snorkeluitrusting mee en ontdek de onderwaterwereld vol kleurrijke vissen en koraalriffen. Dit strand is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar een unieke ervaring.

Cala Xarraca - lekker rustig

Cala Xarraca is een kleine, afgelegen baai die bekend staat om zijn rustige sfeer. Door de mooie omgeving heeft het strand een oase van kalmte. Het water is hier helder en perfect om te zwemmen en te snorkelen.

Cala Xarraca is een verborgen parel waar je kunt ontsnappen aan de drukte en volledig kunt ontspannen.

Mooiste stranden Ibiza Cala Xarraca

Cala Xarraca, Ibiza

Geniet van de prachtige stranden van Ibiza!

Nu je op de hoogte bent van de mooiste stranden van Ibiza, is het tijd om je strandtas in te pakken en te genieten van een onvergetelijke strandvakantie op dit betoverende eiland. Of je nu op zoek bent naar rust en sereniteit, bruisende feesten of adembenemende natuur, Ibiza heeft het allemaal!

Vergeet niet om je zonnebrandcrème mee te nemen, je favoriete badkleding aan te trekken en te genieten van de ongerepte schoonheid van de stranden van Ibiza.

Hotels op Ibiza aan het strand 

Ga je op vakantie naar Ibiza en ben je op zoek naar een hotel aan het strand? Zoek niet verder en bekijk ze hieronder!

  1. Grupotel Ibiza Beach Resort ****
  2. Amare Beach Hotel  ****
  3. The Ibiza TwIIns ****
  4. Mar Y Playa ***

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. mooiste stranden ibiza
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.