Header afbeelding

Met de trein naar Parijs voor 10 euro

Binnenkort is de trein goedkoper dan het vliegtuig!

Stel je voor, vanaf 2024 kun je voor een ongelooflijke prijs van slechts 10 euro een enkele reis op stedentrip naar Parijs of Berlijn maken! Met GoVolta wordt treinreizen binnen Europa betaalbaarder dan ooit. De treintickets kunnen tot 70% goedkoper zijn in vergelijking met hun concurrenten! Hoe dan?! 

Voor 10 euro met de trein naar Parijs met GoVolta

Vanaf 2024 kun je daadwerkelijk met slechts 10 euro naar de betoverende Franse hoofdstad Parijs reizen! GoVolta heeft grootse plannen voor het komende jaar en gaat betaalbare treinreizen aanbieden naar diverse Europese steden. Zo kan je goedkoper en duurzamer dan ooit naar Parijs! 

Goedkoop met de trein naar België of Duitsland 

GoVolta wil vanaf het begin ook hun treinen gaan inzetten in België en Duitsland. Zo kun je ook vanaf 10 euro onderweg naar steden zoals Berlijn! Met GoVolta ben je dan binnen 8 uur in de stad, in plaats van de gebruikelijke 6 uur bij de concurrenten. Uiteindelijk is het verschil in reistijd minimaal, waardoor je er niet veel last van zult hebben!

Hoe kan reizen met GoVolta zo goedkoop zijn? 

Deze prijzen klinken bijna als een sprookje, zo laag dat je je vast afvraagt: hoe kan dat? GoVolta maakt treinreizen eindelijk goedkoper dan vliegen. Het doel van GoVolta is om treinreizen aantrekkelijker te maken dan vliegen, omdat momenteel reizen met de trein vaak duurder is dan vliegen, ondanks de vele voordelen die treinreizen bieden, zoals duurzaamheid. 

Door het leasen van tweedehands materiaal realiseert GoVolta al meer dan de helft verschil in kosten. Daarnaast rijden de treinen wat minder vaak, waardoor de bezettingsgraad hoger is. Dit alles maakt het uiteindelijk allemaal goedkoper voor ons!

trein naar parijs voor 10 euro - parijs

Seine, Parijs

  1. Home
  2. blog
  3. trein naar parijs voor 10 euro govolta
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.