Header afbeelding

Drijvende gym | Met behulp van menselijke energie de Seine in Parijs over!

Fitgirls en fitboys opgelet! Speciaal op het gebied van fitness hebben wij een te gekke ontdekking gedaan; de drijvende gym!! De Italiaanse Carlo Ratti Associati heeft een boot ontworpen die wordt aangedreven door menselijke energie. Terwijl je lekker aan het sporten bent wordt deze drijvende fitnessruimte door jou en je sportmaatjes aangedreven en vaar je over de rivier de Seine in Parijs. Hoe tof is dat?

Niet iedereen is altijd even gemotiveerd om naar de sportschool te gaan om weer die saaie oefeningen te moeten doen. Zo dacht de Italiaanse Carlo Ratti Associati er ook over. Met de drijvende gym probeert hij de negatieve manier van denken op het gebied van sporten te veranderen.

Tijdens het sporten genieten van Parijs

De drijvende fitnessruimte is 20 meter lang en kan maximaal 45 personen per keer meenemen. Het schip heeft een uitgesproken design en is een weerspiegeling van het iconische karakter van de Franse metropool. Doordat de boot geheel van glas is gemaakt, kunnen de sportliefhebbers ondertussen ook nog eens het stadsleven van Parijs in de gaten houden.

drijvende gym

 

Unieke ervaring voor sportliefhebbers

Met dit bijzondere en bovenal exclusieve project wil Carlo aantonen dat voertuigen wel degelijk met menselijke energie kunnen worden aangedreven. Carlo vindt het fascinerend om te zien hoe de energie, opgewekt door een training in de sportschool, daadwerkelijk kan helpen bij het voortbewegen van een boot. De drijvende fitnessruimte biedt een unieke ervaring voor iedereen die van sporten houdt.

drijvende gym

Dus je kunt maar beter snel afreizen naar Parijs. Want welke fitnessjunk wil nou niet deel zijn van deze toffe trend?

De goedkoopste vliegtickets naar Parijs vind je

Je kunt ook super goedkoop met de trein naar Parijs! Bekijk hier de aanbiedingen van NS International.

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. drijvende gym energie seine parijs
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.