The Bali experience: Nusa Lembongan & Day Tour Bali!

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

The Bali experience: Nusa Lembongan & Day Tour Bali!

The Bali experience: Nusa Lembongan & Day Tour Bali!

Hi there! Het is alweer week 8 geweest. Afgelopen weekend ben ik lekker naar Nusa Lembongan gegaan voor de verjaardag van mijn vriend. Het was een kort maar krachtig tripje maar ik kan je wel wat vertellen.

Verblijf Nusa Lembongan

Wij hadden ons hotel Dimel Tebu Villa geboekt maar bij aankomst werden we vriendelijk door de eigenaar bij zijn andere hotel gebracht vanwege verbouwing. Uiteindelijk in TS Huts verbleven. Hotel met hele leuke kamers, mooi zwembad, goede locatie en prima eten.  Een zekere aanrader en geen shock voor je portemonnee!

Bali

Wat is er te zien op Nusa Lembongan? Dream Beach, Mushroom Beach, Devil’s Tear, Nusa Ceningan, zeewier boerderijen… en nog meer! Ik had het graag allemaal gezien maar time flies when you’re having fun, right?!

Dream Beach

Dream Beach is een prachtig wit strand, niet al te groot, maar dat derft het genieten niet. Het ligt tussen de rotsen met prachtig blauw water waar je lekker heel de dag in kan dobberen.

Bali

Devil’s Tear

Devil’s tear is een mooi stuk rots ongeveer 200m van Dream Beach waarbij het water een indrukwekkend beeld achterlaat. Het uitzicht is (natuurlijk) schitterend! Ben je op Lembongan, is dit zeker wel de moeite waard.

Bali

Bali

Day Tour Bali

Ben je op Bali en heb je zin om een volle dag te plannen met bezienswaardigheden? Dat kan!

Veel groepen, stellen en of gezinnen komen via het hotel of gepland in contact met een tour guide. De normale prijs voor een dag tour ligt tussen de IDR 500,000/600,000. De bezienswaardigheden zijn onder meer Tanah Lot, Uluwatu tempel, koffieplantages, theeplantages, rijstvelden, Monkey Forest Ubud, watervallen, zilverfabriek, hot springs en vele andere tempels. Voor een kleine prijs kun je veel van Bali zien en cultuur snuiven!

Bali

Voor meer dagelijkse updates, kijk op mijn Instagram @geenafase.

Mis nooit meer een topdeal!