WAT?! Voel je als een king of queen in een luxe villa inclusief infinity pool in Bali vanaf 58 euro per nacht | Weflycheap

WAT?! Voel je als een king of queen in een luxe villa inclusief infinity pool in Bali vanaf 58 euro per nacht

WAT?! Voel je als een king of queen in een luxe villa inclusief infinity pool in Bali vanaf 58 euro per nacht

Pssstt..! Wij hebben een tip voor je! Bali staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Het is er prachtig… bounty stranden, kristalhelder water. Kortom, alles wat je nodig hebt tijdens een droomvakantie, toch? Die droomvakantie kan NU nog net wat beter worden; verblijf in een luxe villa inclusief infinity pool in bali! En dat voor slechts €58 per nacht. WAT?!

Ja daar schrokken wij ook van.. Want dit is toch een droom? Je verblijft in een moderne villa met Balinese inrichting. Verblijf op bounty Bali en dat vanaf slechts €58 per nacht. Deel dat nog eens door twee en je bent super voordelig uit. Daarnaast kun je deze super toffe ervaring ook nog eens delen met je best friend of lover!

Geef toe.. Dit is toch waanzinnig?!

goedkoopbalivilla bali1 bali2 bali3

Deze geweldige villa kun je hier boeken. Ohja, schrik niet! De prijzen die erbij vermeld worden zijn Indonesische prijzen. Het is dus een kwestie van even omrekenen naar euro's en je hebt jouw droomvakantie te pakken. :)

Mis nooit meer een topdeal!