Bali: the experience week 4 | Weflycheap

Bali: the experience week 4

Bali: the experience week 4

Hallo weer lieve allemaal! Vorige week hebben we bezoek uit Nederland mogen ontvangen wat natuurlijk altijd fijn is. We hebben daarom ook veel leuke dingen gedaan.

Tanah Lot

Zoals jullie misschien weten ben ik al eerder op Bali geweest maar toen helaas niet de prachtige tempel Tanah Lot gezien. En wat is hij mooi zeg… Ondanks dat wij er op een moment waren dat het met bakken uit de lucht kwam vallen, derfde dat niet de pret. Het is heel indrukwekkend om zo’n prachtige tempel in het water op als het ware een rots te zien staan. Tanah Lot is écht een must-see!

bali bali

Ubud

Houd je van een tropische natuur, cultuur, shoppen en gezelligheid? Ga dan naar Ubud!! We hadden vooraf een hotel geboekt voor 1 nachtje. Heerlijk ontbijt en een zwembad aan de rijstvelden. Wat wil je nog meer...? Met een gratis shuttlebus werden we naar Ubud centrum gebracht waar we natuurlijk het bekende Ubud Market hebben gezien (of terwijl leeggekocht) én niet te vergeten de aapjes van Monkey Forest gezien. Zorg dat je alles in je tas hebt gestopt want de aapjes pakken je spullen graag van je af.

bali bali

Bratan Lake

De reden dat we naar Ubud zijn gegaan was eigenlijk vanwege Bratan Lake gezien de afstanden. Als je foto’s opzoekt van Bali komt dit meer gegarandeerd voorbij. We hadden misschien iets te hoge verwachtingen maar het viel toch een beetje tegen. We waren er eigenlijk vanuit gegaan dat er meerdere tempels in het water zouden staan maar het bleken er 2 te zijn (de 2 die je dus op alle foto’s ziet). Ondanks die kleine teleurstelling is de omgeving heel mooi. Het meer bevindt zich tussen grote bergen wat wel een indruk achterlaat.

bali

Weekend

Net als ieder weekend, als we thuis zijn, gaan we lekker naar het strand. 4 strandbedden, 2 surfboards voor nog geen €20,-. Verse kokosnoot erbij en chillen… Afgelopen weekend kwam er nog meer bezoek uit Nederland, waaronder mijn broer met zijn vriendin. Zaterdagavond afgesproken bij (naar mijn mening) een van de beste restaurants van Bali.

Balinese muziek, mooi restaurant met eethutjes op het water, duizenden vissen die er rondzwemmen en heerlijk eten. Ben je op Bali in de omgeving Kuta? Ga dan eten bij ‘’Bale Udang Mang Engking’’. Zo, dat is nog eens een naam!

Instagram

Volg voor meer dagelijkse updates mij op mijn Instagram @geenafase.Foto credits gaan uit naar @heijboerpieterpics.

Mis nooit meer een topdeal!