Bali: the experience week 3 | Weflycheap

Bali: the experience week 3

Bali: the experience week 3

Hallo lieve allemaal! Na vorige week een blog overgeslagen te hebben, is het nu weer tijd voor een nieuwe.

Waar cola wel niet goed voor is

Helaas had ik vorige week niet veel te vertellen, want ja, het was de tijd van misselijkheid. Het zal ook zeker niet de laatste keer zijn geweest. Je lichaam moet toch na de eerste weken wennen aan alle veranderingen. Ik ben erg oplettend waar ik mijn eten bestel en koop maar er is helaas altijd een kans dat het stukje kip nét ietsje te kort is gebakken. Anyway, na heel veel blikjes cola was het gelukkig voorbij. Ben je in het buitenland, heb je last van je buik? Drink veel cola! En water natuurlijk.

Het dagelijks leven

Wat ik vooral overdag doe is ’s middags een bezoek brengen aan het strand, winkeltjes bekijken en genieten van de vriendelijke mensen en de gehele sfeer die hier hangt. Klinkt alsof ik een lui leventje heb, is ook eigenlijk wel een beetje. Daar ben ik ook heel erg dankbaar voor. ’s Avonds slaan we de fitness uiteraard niet over.

bali

Ik zal eens vertellen over waar ik verblijf. Ik noem hem niet veel maar ik woon samen met mijn lieve vriend in een leuke studio in Kuta vlakbij Sunset Road. Het hotel/appartementengebouw heet Bali True Living. Ze bieden kamers aan voor een vakantieperiode maar ook voor maandelijkse huur. Maandelijkse huur kost wel wat maar dan heb je alles erop en eraan.

bali

Uluwatu tempel

Vorige week hebben we een bezoekje gebracht aan de bekende Uluwatu tempel. Ondanks de ontzettend mooie omgeving vond ik het toch een beetje tegenvallen. Ik had iets meer spektakel verwacht van de tempel zelf maar des al niet te min ben ik blij dat we deze tempel hebben mogen zien. Uiteraard foto’s gemaakt.

bali

Het weer

De eerste 2 weken was het alleen maar zon en geen druppel regen gezien. Helaas is het vanaf dit weekend omgeslagen en is het ’s Ochtens nog wel zonnig maar in de middag komt de bewolking en valt er regen of een onweersbui of tegelijk. As we speak (as we blog), heb ik al een paar klappen gehoord. En wat een klappen zeg!

Vanavond krijgen we bezoek uit Nederland voor de komende 2 weken dus dat wordt veel leuke dingen doen en zien. Voor (dagelijkse) updates bezoek mijn Instagram account; @geenafase.

Till next time! Love, Geena

Mis nooit meer een topdeal!