Header afbeelding

Goedkope stedentrip Londen

Shoppen, cultuursnuiven en échte pubs bezoeken: dat is een stedentrip Londen. Met de deals van weflycheap scoor jij een stedentrip Londen voor 'n prikkie. Check het snel en vertrek naar deze te gekke stad!

Boek een goedkope stedentrip Londen bij een van deze aanbieders

Stedentrip Londen, let's go!

Dit is jouw teken om dit jaar een stedentrip Londen te boeken. De hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk beschikt over wereldberoemde bezienswaardigheden, bruist van cultuur en is een waar shop walhalla. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagde stedentrip. Het toffe aan een stedentrip Londen is dat deze helemaal niet duur hoeft te zijn. Voor minder dan €100 kun jij al een aantal dagen in deze waanzinnige stad vertoeven. Check hier bijvoorbeeld goedkope vliegtickets naar Londen!

Maak een ritje in de Londen Eye en overzie de hele stad, ga picknicken in Hide Park, bestijg de ruim 600 treden van de St. Pauls Cathedral, bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en kijk je ogen uit op Piccadilly Circus. Genoeg te zien en beleven tijdens een stedentrip Londen!

To do’s tijdens je stedentrip Londen

Eén ding weet je zeker: tijdens een stedentrip Londen hoef je niet stil te zitten. Met al zijn bezienswaardigheden en aanbod aan activiteiten is Londen een bruisende stad. Wat je niet mag missen tijdens jouw citytrip Londen lees je hieronder.

Bezoek de klassiekers

De wereldberoemde bezienswaardigheden van Londen wil je natuurlijk niet missen tijdens je stedentrip. Een bezoekje aan de Big Ben, Buckingham Palace, de St. Pauls Cathedral en London Eye is dan ook een must! Wist je dat de Big Ben heet eigenlijk de Clock Tower heet? Hoe de bezienswaardigheid aan zijn naam is gekomen, leer je tijdens je citytrip!

Shopping time!

Londen is de hemel op aarde voor de shopaholics onder ons. Voor ieder budget en iedere smaak is er wel een bruisende winkelstraat te vinden. Neem eens een kijkje bij Harrods, ga winkelen in een van de vele boetiekjes bij Covent Garden en laat je betoveren in Bond Street. Je winkelsessie in Londen sluit je natuurlijk af met een echte Engelse afternoon tea!

Musea in Londen

Maak je stedentrip Londen helemaal compleet door een van de musea te bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Charles Dickens Museum of Tate Modern. Of ga naar het oudste museum ter wereld, het Britisch Museum. Stuk voor stuk echte aanraders!

Stedentrip Londen

Stedentrip Londen vlucht en hotel

Het vinden van het perfecte hotel voor je stedentrip Londen kan best wel wat tijd in beslag nemen. Om je te helpen, hebben wij onze 3 favoriete hotels in Londen op een rijtje gezet. De stedentrips zijn inclusief vlucht en hotel! Check it out en wie weet zit er een geschikte accommodatie voor je tussen!

  1. H10 London Waterloo****
    Op slechts 20 minuten lopen van highlights als de Big Ben en de London Eye vind je dit 4-sterren hotel. De moderne kamers en het luxe restaurant maken dit een heerlijke uitvalsbasis voor jouw stedentrip Londen.

  2. New Road****
    Dit stijlvolle hotel Londen is gevestigd in een gerenoveerde textielfabriek. Het interieur is tot in de puntjes verzorgd en de faciliteiten maken jouw verblijf hier onvergetelijk. Na een lange dag door Londen slenteren sluit je af met een lekker drankje aan de bar. Have fun!

  3. Royal National***
    Dit budgetproof hotel is perfect voor een citytrip Londen. Het hotel heeft een centrale ligging en is voorzien van 4 verschillende restaurants, een echte Britse pub en goede service. Alles wat je nodig hebt voor een stedentrip in Londen.

Kerst in Londen

Je hebt de foto's vast wel eens voorbij zien komen: de straten van Londen verstopt onder een laagje sneeuw en duizenden lampjes die de stad verlichten. Kerst in Londen is echt iets wat op jouw bucketlist moet staan. De kerstvakantie is dan ook een super geschikt moment om een stedentrip Londen te boeken!

Tip: verras je geliefde met een stedentrip Londen in december. Bezoek de kerstmarkten in de stad en slenter door de versierde straten. Geniet van een hot chocolate nadat je je Christmas shopping inkopen hebt gedaan en sluit de avond af met een uitgebreid diner. Romantiek gegarandeerd! 

Stedentrip Londen

Funfacts over Londen

  1. De London Eye is even lang als 4 voetbalvelden bij elkaar!
  2. 40% van Londen is bedekt met groen.
  3. Londense bussen rijden ieder jaar 12.128 keer de wereld rond
  4. In Londen wonen 8.539.000 mensen
  5. Londen ontdek je goedkoop met The London Pass
  6. De beste tijd om naar Londen te gaan is het hele jaar door

Last minute Londen

Ben je wel in voor een spontaan tripje? Kijk dan naar een last minute stedentrip Londen! Met een last minute Londen vertrek je binnen maximaal 6 weken en bespaar je ook nog eens wat geld. Win-winsituatie dus! Vliegtuigmaatschappijen en hotels willen graag de laatste stoelen en kamers verkopen en verlagen daarom de prijzen vaak op het laatste moment. Dit geeft jou de kans om voor een klein prijsje naar Londen te gaan.

Als je er niet van houdt om vakanties op het laatste moment te regelen, kun je geld besparen door middel van vroegboekkorting. Dan is het allemaal lekker op tijd geregeld en ben je verzekerd van een geweldige citytrip Londen!

FAQ's over een stedentrip Londen

Is een stedentrip Londen duur?

Waar ligt Londen?

Kun je met de trein naar Londen?

Of maak een stedentrip naar een van deze steden

  1. Home
  2. londen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.