zomervakantie turkije

Zomervakantie Turkije

Heerlijk genieten op een plek met héél veel zon, heerlijke resorts en prachtige stranden? Dan is een zomervakantie Turkije echt iets voor jou! Verblijf aan bijvoorbeeld de Turkse Rivièra in de steden Antalya, Side, Belek of Alanya! Een zomervakantie Turkije heeft heel veel mogelijkheden, kijk maar naar onze heerlijke zomervakantie Turkije deals.

Filters

Wat is je reisbudget?

Tussen 0 en 2000+ p.p.

TOT

Zomervakantie Turkije

Onbezorgd genieten van je heerlijke zomervakantie Turkije door de vele mooie plekjes die Turkije rijk is. Door de vele zonuren en warme temperaturen is jouw zomervakantie Turkije ook een echte zonvakantie. Geniet van lekkere cocktails aan de mooie stranden en kom echt helemaal tot rust. En door WeFlyCheap ga je ook nog eens zo voordelig mogelijk op zomervakantie Turkije! Een zomervakantie Turkije is meer dan alleen de zon, de badplaatsen aan de Turkse Rivièra bieden ook veel mooie bezienswaardigheden!

Wat te doen in de Turkse Rivièra?

Een zomervakantie Turkije gaat veelal naar de Turkse Rivièra, dit is omdat er veel geweldig mooie resorts te vinden zijn met nog mooiere stranden. Maar de Turkse Riviéra is meer dan dat! Aan die rivièra liggen veel mooie badplaatsen met als belangrijkste; Belek, Alanya, Antalya en Side. Deze plaatsen hebben ook vele mooie bezienswaardigheden. Om het jou nog net wat makkelijker tijdens je zomervakantie Turkije te maken lichten wij ze uit voor je!

Perge & Antalya

Niet ver van Antalya ligt het historische plaatsje Perge, een van de best bewaarde steden uit de klassieke oudheid. Deze stad is in duizenden jaren uitgegroeid tot een stad met een behoorlijke omvang. Vandaag de dag kun je tijdens je zomervakantie Turkije meerdere bezienswaardigheden bekijken die gebeurtenissen uit het verleden bevestigen. Zo zijn er resten van oud Romeins theater, badhuis en akropolis. Het centrum van Antalya zelf is ook zeker niet mis, veel mensen kennen Antalya van de heerlijke stranden en vieren hun zomervakantie Turkije in de resorts. Antalya heeft een heel mooi oud centrum met de poort van Hadrianus en de prachtige Yivli Minare Moskee. Zeker een aanrader voor tijdens je zomervakantie Turkije!

Demre

Het huidige plaatsje Demre stond vroeger bekend onder de naam Myra en bloeide helemaal op door de graanhandel. De plaats Myra is ook de oorsprong van onze Sint Nicolaas, oftewel Sinterklaas. Aan de voorzijde is dan ook een standbeeld van Sint Nicolaas te vinden.

Side

Tussen het nieuwe centrum en de stranden van Side ligt het oude centrum, Side gesticht omstreeks 700 v.C. groeide uit tot een van de belangrijkste handelssteden. Het is ook de thuisbasis van de best bewaard gebleven antieke theaters van Turkije. Het is wel tegen betaling maar het geld zeker waard.

De Dödenwatervallen

De Dödenwatervallen zijn ook echt een gave bezienswaardigheid voor tijdens je zomervakantie Turkije. De waterval is 28 meter hoog en zorgt samen met het groen om de waterval heen voor een sprookjesachtig beeld. Achter de waterval zit een grot en vanaf die grot kun je ook de Dödenrivier zien. Elke dag vertrekken er meerdere boten vanuit de haven van Antalya richting de Dödenwatervallen.

Tijdens je zomervakantie Turkije kom je natuurlijk ook zeker voor de prachtige stranden. De mooiste stranden vind je in de bovengenoemde badplaatsen. Turkije is dankzij haar vele zonuren een zonvakantie bij uitstek.

All inclusive zomervakantie Turkije

Compleet zorgeloze zomervakantie Turkije? Tuurlijk! Bekijk onze all inclusive Turkije deals! Je weet van te voren al hoeveel geld je kwijt bent aan eten & drinken, ideaal. Zo heb jij alleen nog een zakcentje nodig voor de souvenirs! Een all inclusive zomervakantie Turkije is echt ultiem genieten, sta op, loop naar het ontbijt en vanaf het ontbijt neem jij een duik in de heerlijke zee. Wat wil een mens nog meer? Een goede deal! Die goede zomervakantie Turkije deals vind je natuurlijk bij WeFlyCheap, want wij hebben altijd de beste deals!

 

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!