Header afbeelding

7 super-de-luxe resorts in Turkije!

Swim-up kamers, fancy beachclubs & eindeloze buffetten - #TUITurkishDelight

Ben je toe aan een zorgeloze zonvakantie? Dan is de Turkse Rivièra the place to be! In de populaire badplaatsen zoals Side, Alanya en Belek vind je waanzinnig luxe (all inclusive) resorts. Persoonlijke service, bizar mooie hotelkamers én culinaire hoogstandjes staan hier op je te wachten. Plan jouw volgende zonvakantie naar één van deze 7 super-de-luxe resorts in Turkije!

1. Rixos Premium Belek

Dit overweldigende 5* resort in Belek is voor de levensgenieters! Werkelijk alles is hier luxe en ruim opgezet. Elke avond in een ander restaurant dineren? Geen probleem, je hebt de keuze uit maar liefst 7 restaurants. Daarnaast zijn er tevens 8 bars en een recent gerenoveerde spa. Wanneer je ligt te relaxen bij één van de grote zwembaden, zal je worden bediend door obers op rollerskates. Hoe gaaf is dat?! Rixos Premium Belek biedt verder swim-up villa’s en zélfs mega villa’s met een privézwembad, inclusief eigen butler en toegang tot de exclusieve beachclub.

2. Titanic Mardan Palace

Het stijlvolle Titanic Mardan Palace vind je in de badplaats Lara. Het gehele complex is gebouwd in Ottomaanse stijl. Je zult versteld staan door het imposante interieur van je hotelkamer en andere faciliteiten. Een avondje uit eten in het zeevruchtenrestaurant biedt je uitzicht op 4 grote aquaria. Overdag relax je optimaal op het parelwitte zandstrand of bij het grote buitenzwembad. Je voelt je een échte prins(es) tijdens je verblijf in het Titanic Mardan Palace.

3. The Land of Legends Theme Park

Een magische zonvakantie beleef je in het Rixos The Land of Legends. Dit is een bizar groot complex met onder andere een themapark, winkelstraat en aquapark. Alleen de gebouwen zijn al bijzonder! Zo is er een heus kasteel waar menig koning(in) jaloers op is. Zowel volwassenen als kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Naast een kidsclub en animatieteam is iedere kamer voorzien van een PlayStation én 3D-TV. Wat een luxe…

4. Ela Excellence Resort & Lakehouses Belek

In Belek vind je hét hoogstaande all inclusive resort: Ela Excellence Resort & Lakehouses Belek. Zoek een lekker plekje bij het zwembad of plof neer in een comfortabele cabana. Qua verblijfstypes kun je alle kanten op! Zo zijn er Superior kamers voor 2 tot 4 personen, maar ook het Lakehouse Swim Up is zeker de moeite waard. Bij check-in word je dan ontvangen met champagne! De villa zelf is voorzien van alle gemakken en directe toegang tot het zwembad. Bij dit luxe resort vind je 7 à-la-carterestaurants, van de lokale tot Japanse keuken.

5. TUI BLUE Sensatori Barut Sorgun

Families opgelet! Dit prachtige resort biedt vele faciliteiten voor het hele gezin. Zo zijn er ruime familiekamers met afzonderlijke slaapkamers, een binnen- en buitenbad voor kinderen en een miniclub. Bovendien is er een mogelijkheid om tal van sporten uit te oefenen, zoals beachvolleybal, tennis en voetbal. Ook voor de rustzoekers is dit resort een must! Er zijn namelijk verschillende Adults-Only gedeeltes in het TUI BLUE Sensatori Barut Sorgun.

6. Delphin Diva Premiere

Een VIP-service ervaar je in het Delphin Diva Premiere in Lara. Dit geweldig beoordeelde hotel biedt voor ieder wat wils. Zo is er een waterpark voor de kleintjes, een uitgebreide wellness en maar liefst 8 restaurants. Wordt het Turkse kebab, Japanse sushi of toch Mexicaanse taco’s? Het is hier allemaal mogelijk. Voor families is de Familiesuite Duplex ideaal, dankzij de verschillende verdiepingen.

7. Lara Barut Collection

Lekker onbeperkt à la carte dineren, relaxen in een Adults-Only gedeelte van het strand en een duik nemen in 4 verschillende zwembaden, je doet het bij Lara Barut Collection. Bestel een lekker drankje in dé beachclub van Lara terwijl de kids zich vermaken in de kinderdisco. Laten we ook vooral de luxe kamers niet vergeten! Kies bijvoorbeeld voor een swim-up familiesuite, suite met jacuzzi of deluxe 2-persoonskamer. Optimaal genieten doe je in dit 5* hotel.

Uitgerust thuiskomen van je vakantie? Boek dan een vakantie naar één van de super-de-luxe resorts in Antalya, Turkije.

  1. Home
  2. blog
  3. super de luxe resorts turkije
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.