blog ibiza

Hey, we're going to Ibiza! Chillen op dit party-eiland!

Hey, we're going to Ibiza! Chillen op dit party-eiland!

Island Life

 

Na mijn nieuwe koffer ingepakt te hebben, vertrokken wij op vakantie naar Ibiza. Het was mijn eerste keer op dit prachtige eiland. We verbleven in een prachtig vakantiehuis van huishurenibiza.nl op Ibiza. Dit eiland staat bekend als een Party Eiland, maar je kunt hier ook heerlijk tot rust komen. We hebben daar genoten van de prachtige natuur, het zwembad en ons prachtige uitzicht. Naast het genieten van dit huis hebben we nog veel meer leuke dingen gedaan.
 

 

blog ibiza

 

 

 

Ibiza Stad

 

Ten eerste heeft Ibiza een hele leuke stad. Vooral de oude stad heeft super leuke straatjes met boetiekjes en een prachtig uitzicht over heel Ibiza. Alle winkeltjes zijn vrolijk gekleurd en versierd met bloemen. Het pleintje Plaza del Sol is de verzamelplaats van schattige terrasjes waarbij de ingrediënten buiten al tentoongesteld worden. 
 

 

blog ibiza

 

 

 

Hippie Market

 

Naast de winkeltjes en boetiekjes in de oude stad kun je natuurlijk ook niet om de Hippie Markten heen. Op woensdag gingen wij naar de originele Hippy Market in Punta Arabí. Deze markt ligt heerlijk tussen de bomen die gelijk voor wat schaduw zorgen. Op zaterdag gingen we naar de markt Las Dalias. Dit is de op één na grootste markt en vindt plaats op zaterdag. Je kunt op beide markten genieten van allerlei kraampjes met leuke, mooie en handgemaakte items.
 

 

blog ibiza

 

 

 

Beach Day

We hebben verschillende stranden bezocht waaronder Cala d'Hort. Dit was absoluut mijn favoriete plekje met een prachtige blauwe zee en een steiger met uitzicht op Es Vedra. Cala Jondal is ook een prachtig strand met super luxe strandtenten, waaronder Tropicana Beachclub. Naast deze stranden hebben we er nog veel meer bezocht maar deze 2 waren mijn favoriet. Ik wil zeker nog een keer terug naar dit prachtige relaxte eiland.

 

 

 

blog ibiza

 

 

 

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!