Zomervakantie Portugal | Nergens goedkoper!

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

zomervakantie portugal

Zomervakantie Portugal

Op zoek naar een goedkope zomervakantie Portugal? Dan zit je hier goed! Portugal is de ultieme zonbestemming voor in de zomervakantie. Mooie streken en zelfs prachtige eilanden, Portugal is een zeer veelzijdig land. Voor ieder wat wils, een rijke historie met een daarbij horende cultuur en dat alles onder het genot van de heerlijke zon. Een zomervakantie Portugal is in ieder geval een topvakantie! Wij hebben veel deals naar deze zonnige bestemming voor jou gevonden. Neem snel een kijkje!

Zomervakantie Portugal? Doen!

De zomervakantie komt er weer aan, waar gaan we dit jaar heen? Een zomervakantie Portugal! Ga naar het Iberische schiereiland, wat bekend staat om haar heerlijke temperaturen. Op een zomervakantie Portugal krijg je zoveel meer! Ontdek de prachtige Portugese cultuur, ga feesten of lekker zonnen onder het genot van een cocktail, het kan allemaal op je zomervakantie Portugal. Een ander voordeel is dat de locals super gastvrij en aardig zijn. Bezoek tijdens je zomervakantie Portugal de bijzondere hoofdstad Lissabon, ga eindeloos zonnen in de Algarve of ontdek een van de eilanden zoals Madeira. Keuzes genoeg voor je zomervakantie Portugal

Lissabon

Lissabon, de stad die ook wel de romantische naam “De Witte Stad” draagt en is gelegen op een heuvel, telt 2,9 miljoen inwoners. Wij zetten een aantal bezienswaardigheden op een rijtje zodat jij voorbereid bent voor je zomervakantie Portugal. Te beginnen bij het meest opvallende bouwwerk van de stad,  de “Elevador de Santa Justa”, deze lift verbindt de onderstad met de bovenstad. Een andere must-see tijdens je zomervakantie Portugal is de oudste wijk van Lissabon. De wijk genaamd “Alfama” heeft meer weg van een labyrinth dan van een wijk. Dat is ook de schoonheid van “Alfama”, de nauwe, bochtige straatjes, trappen, poortjes en de kleurige gevels. 

Zomervakantie Portugal

Algarve

Een zomervakantie Portugal wordt meestal in een adem genoemd met de Algarve, het bekendste vakantiegebied van Portugal. En dat heeft een goede reden, het is namelijk prachtig. Het gebied gelegen aan de kust is een vakantiegebied bij uitstek en we weten dan ook zeker dat je een top zomervakantie Portugal hebt! De Algarve heeft een gemiddelde van 3000 zonuren per jaar en dat is een van de hoogste van heel Europa. Tijdens de zomervakantie maanden en dus tijdens jouw zomervakantie Portugal is de gemiddelde temperatuur 27ºC en kun je elke dag 11 uur lang van de zon genieten, heerlijk! 

Madeira

Dit is toch ook wel een hele lekkere bestemming voor je zomervakantie Portugal! Heerlijk naar het eiland Madeira, een verbluffend mooi eiland en tevens de geboorteplaats van een van ’s werelds grootste sporters namelijk Cristiano Ronaldo! Madeira heeft vrijwel geen stranden en een ruige kust, hierdoor zul je geen last hebben van massatoerisme en is dit eiland een geweldige plek om lekker tot rust te komen tijdens je zomervakantie Portugal. Madeira ligt 1000km van de kust van Portugal en behoort tot de Azoren. Tweederde deel van het eiland is beschermd en heeft daardoor ook veel mooie natuurparken. Een plek waar je tijdens je zomervakantie Portugal naar Madeira niet omheen kan is Funchal, de hoofdstad van Madeira. De hoofdstad heeft zeer mooie bouwwerken, botanische tuinen en parken. Madeira wordt ook wel het “Bloemeneiland” genoemd vanwege de 2500 verschillende exotische planten. 

Goedkope zomervakantie Portugal

All inclusive zomervakantie Portugal

Tijdens je zomervakantie Portugal kun jij natuurlijk zelf kiezen wat je wilt eten, waar je je ontbijt gaat halen en of je aan het strand luncht of niet. Maar je kunt ook kiezen voor verzorgingstypes die dit tijdens je  zomervakantie Portugal faciliteren! Er zijn meerdere verzorgingstypes mogelijk voor je zomervakantie naar Portugal. Het meest populaire verzorgingstype is all inclusive. Bij een all inclusive arrangement is werkelijk alles inbegrepen. Haal een onbeperkt aantal drankjes aan de bar, geniet van de lekkerste gerechten en haal een snack, wanneer jij dat wilt. Met een all inclusive zomervakantie Portugal kun je onbezorgd en ultiem genieten! Bekijk snel ons aanbod all inclusives Portugal. 

Waar boek ik mijn zomervakantie Portugal?

  1. Zomervakantie Portugal TUI
  2. Zomervakantie Portugal Corendon
  3. Zomervakantie Portugal VakantieDiscounter

De mooiste bestemmingen voor jouw zomervakantie Portugal!

Mis nooit meer een topdeal!