Extreem goedkope zomervakanties naar Curaçao! - Weflycheap

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

zomervakantie curacao

Goedkope zomervakantie Curacao

Een heerlijk goedkope zomervakantie naar het prachtige Curacao, wie wil dat nou niet? Kom tot rust tijdens je zomervakantie Curacao, bezoek de Handelskade in Willemstad en lig aan de geweldig mooie stranden met het hagelwitte zand en de azuurblauwe zee. Tijdens je zomervakantie Curacao is het volop genieten geblazen!

Een goedkope zomervakantie Curacao? Wie wil dat niet!

Dankzij ons team van dealhunters kunnen wij jou elke dag weer toffe deals voorschotelen. Het team is iedere dag opzoek naar onder andere de beste zomervakanties naar Curacao en jij kan er je voordeel mee doen! Want een zomervakantie Curacao hoeft helemaal niet duur te zijn. Je moet gewoon nét de goede deal te pakken hebben. En zit je eenmaal te genieten van je zomervakantie op Curacao dan kun je het daarna natuurlijk alsnog zo gek maken als dat je zelf wilt! Wil je niet verrast worden en van tevoren zeker weten wat je uitgeeft aan eten en drinken? Check dan onze all inclusive vakanties naar Curacao.

Wat kun je verwachten van je zomervakantie op Curacao?

Curacao is een prachtige weerspiegeling van de Caraïben; Zon, Zee en heel veel genieten. Op dit heerlijke eiland wordt zowel Nederlands als Papiaments wordt gesproken. Dat is op alledrie de ABC eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao, het geval. De Caraïben worden natuurlijk gekenmerkt door het heerlijke weer. Goed om te weten:

  • Curacao heeft een droge periode van mei tot augustus met veel zonuren.
  • Een regenseizoen bestaat eigenlijk niet in Curacao.
  • Het hoogseizoen in Curacao is van december tot medio april en tijdens de maanden juli en augustus. Dus het buiten die maanden om is het rustiger en heb je grote kans dat het weer gewoon goed is. 

Bezienswaardigheden van Curacao

Tijdens je zomervakantie Curacao hoef je je nooit te vervelen, Curacao heeft vele mooie bezienswaardigheden. Het eiland zelf staat vooral bekend om de waanzinnig mooie stranden. Het is leuk om een uitstapje te maken naar Willemstad en je kunt er fantastisch duiken en snorkelen. 

Deze stranden maken jouw zomervakantie onvergetelijk!

Op de eerste plaats de stranden. Tijdens je zomervakantie op Curacao moet je zeker een bezoekje brengen aan onze top 5:

  1. Grote Knip, Westpunt
  2. Playa Lagun
  3. Seaquarium Beach: Cabana en Mambo Beach
  4. Barbara Beach
  5. Jan Thiel Beach

Zomervakantie Curacao heerlijk strand

Leuk: breng een bezoekje aan Willemstad

Willemstad is de hoofdstad van Curacao en biedt veel mooie bezienswaardigheden. Zo kun je ook een beetje cultuur snuiven tijdens je zomervakantie Curacao. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde Handelskade met de gekleurde huizen, waar vroeger de handelaren hun pakhuizen hadden. Bezoek de wijk Otrabanda en krijg een mooi uitzicht over de gekleurde huizen van de handelskade. Om bij de wijk Otrabanda te komen zul je een tripje moeten maken over de drijvende pontonbrug, de Koningin Emmabrug. Met 168 meter is het de langste drijvende draaibrug ter wereld!

Curacao is meer dan alleen maar luieren

Wil jij meer actie tijdens je zomervakantie Curacao? Ga naar de Ostrich Farm en leer over de intelligentie van struisvogels. Een andere optie is om te gaan duiken of snorkelen. Er zijn vele mooie duikspots rondom het prachtige eiland. Zo kun je een gezonken schip bezoeken of een nachtduik doen rondom een oude olietanker. 

Waar kan ik mijn zomervakantie Curacao het beste boeken?

Er zijn meerdere aanbieders van zomervakanties naar Curacao en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. De dealhunters van Weflycheap hebben slimme technieken om deze aanbieders met elkaar te vergelijken en extreme kortingen op te sporen. Vaak worden we ook getipt door de aanbieder zelf. Een aantal aanbieders waar wij de goede ervaringen mee hebben staan hieronder.

Bekijk ook onze andere deals naar Aruba, Bonaire en Curacao

Niet per se op zoek naar een zomervakantie Curacao? Check hieronder de beste deals naar de ABC eilanden; Aruba, Bonaire en natuurlijk Curacao. 

Mis nooit meer een topdeal!