Zomervakantie Curacao

Een heerlijke zomervakantie naar het prachtige Curacao, wie wil dat nou niet? Kom tot rust tijdens je zomervakantie Curacao op het prachtige stukje Nederland, bezoek de Handelskade in Willemstad en lig aan de geweldig mooie stranden met het hagelwitte zand en de azuurblauwe zee. Tijdens je zomervakantie Curacao is het genieten geblazen. Zit er nou voor jou net niet die topdeal tussen? Niet getreurd, schakel de reisalert in en vul jouw wensen in. Zodra wij jouw zomervakantie Curacao deal hebben gevonden ben je de eerste die het weet!

Goedkope zomervakantie Curacao

Dankzij ons team van experts kunnen wij jou elke dag weer toffe deals voorschotelen. Het team is iedere dag opzoek naar de beste zomervakantie Curacao deals en jij kan er je voordeel mee doen! Een zomervakantie Curacao hoeft niet duur te zijn, je moet gewoon de goede deal te pakken hebben! Eenmaal op zomervakantie Curacao kun je het zelf zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk. Wil jij van te voren al weten wat je uitgeeft aan eten en drinken? Check dan onze all inclusive Curacao deals.

Caraïbisch Genieten

Een zomervakantie Curacao is een prachtige weerspiegeling van de Caraïben, Zon, Zee en heel veel genieten. Geniet van het prachtige eiland waar zowel Nederlands als Papiaments wordt gesproken. Op alledrie de ABC eilanden is dit het geval. Aruba, Bonaire en Curacao, alledrie prachtige bestemmingen waar je echt een keer geweest moet zijn, te beginnen bij de zomervakantie Curacao. De Caraïben worden natuurlijk gekenmerkt door het heerlijke weer. Curacao heeft een droge periode van mei tot augustus met veel zonuren. Een regenseizoen bestaat eigenlijk niet in Curacao. Gegarandeerd genieten tijdens je zomervakantie Curacao. De hoogseizoenen in Curacao zijn van december tot medio april en tijdens de maanden juli en augustus . Wil je de drukte dus graag vermijden ga dan buiten die periodes. Tijdens die periodes en dus jouw zomervakantie Curacao is het overigens ook prima te doen.

Geweldig eiland

Tijdens je zomervakantie Curacao hoef je je nooit te vervelen, Curacao heeft vele mooie bezienswaardigheden. Natuurlijk bezoek jij de mooie stranden op je zomervakantie Curacao, zorg dat je de mooie stranden van Cas Abao, Jan Thiel,  Grote en Kleine Knip en Playa Lagun bezoekt. Een heerlijk vooruitzicht zo een zomervakantie Curacao. Willemstad is naast de hoofdstad ook gewoon prachtig en biedt veel mooie bezienswaardigheden om ook cultuur te snuiven terwijl je geniet van je zomervakantie Curacao. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde Handelskade met de gekleurde huizen, waar vroeger de handelaren hun pakhuizen hadden. Het was er erg druk, net als tijdens je zomervakantie Curacao waarschijnlijk aangezien de Handelskade een mooie trekpleister is. Bezoek de wijk Otrabanda en krijg een mooi uitzicht over de gekleurde huizen van de handelskade. Om bij de wijk Otrabanda te komen zul je een tripje moeten maken over de drijvende pontonbrug, de Koningin Emmabrug. Met 168 meter is het de langste drijvende draaibrug ter wereld!

Wil jij meer actie tijdens je zomervakantie Curacao? Ga struisvogel rijden op de Ostrich Farm krijg een rondleiding en leer over de intelligentie van struisvogels! Een andere optie is om te gaan duiken, een zomervakantie Curacao leent zich daar uitstekend voor. Er zijn vele mooie duikplekjes op het prachtige eiland. Je kunt zelfs een gezonken schip bezoeken en kunt met kleine verpleegstershaaien zwemmen.

Één ding is zeker, je hoeft je in ieder geval niet te vervelen tijdens je zomervakantie Curacao en met WeFlyCheap boek jij sowieso de beste deal!

 

Mis nooit meer een topdeal!