Europese hoofdsteden bezoeken

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

Europese hoofdsteden bezoeken

Europese hoofdsteden bezoeken

In 2011 heb ik besloten om dat jaar elke maand een andere Europese hoofdstad te bezoeken, dat is gelukt, en ik reis vrolijk verderโ€ฆ Onderaan deze blog staat mijn lijstje tot zover. Afgelopen week was ik in Dublin. Mijn 27e(!) Europese hoofdstad.

europese steden

Dublin

Dublin staat zeker in mijn persoonlijke top 10 van Europese hoofdsteden. Vooral de gemoedelijke sfeer, de schitterende pubs en de vriendelijke mensen spraken me aan. Je kunt er betrekkelijk goedkoop komen ook en natuurlijk is de rest van Ierland ook meer dan de moeite waard om te bezoeken. Zeker ook omdat de kosten voor overnachten nog wel flink kunnen oplopen in Dublin. Ik kan later nog wel eens uitgebreider vertellen over deze bijzondere stad.

ย europese steden

45 Europese hoofdsteden

Ik heb in mijn lijst een aantal keer de kosten van een reis bijgehouden en de manier waarop ik reisde. Als je een verzoek wilt indienen kan ik in de komende weken blogs schrijven over de stad waar jij meer over wilt weten! Schrijf in een reactie hieronder of via @tuneintoluke (Instagram)ย 

europese europese

Mis nooit meer een topdeal!