blog rome stedentrip

Verliefd op het prachtige Italiaanse Rome

Boutique Hotel

Vorige week verbleef ik samen met mijn moeder in Rome. Het was mijn eerste keer in Italië en ik was bij aankomst direct verliefd. We verbleven in het schattige Boutique Hotel Salotto Monti. De lichte ruime kamers en het dakterras met een prachtig uitzicht maakte deze citytrip echt compleet. Op 5 minuten lopen naar links bevond zich de Trevi Fontein en op 7 minuten lopen naar rechts was het Colosseum. 

We genoten elke ochtend van het uitgebreide ontbijt in de buitenlucht en gingen daarna op pad. Wij hebben deze citytrip geboekt via Wigwam Travel. Je kunt hier de leukste citytrips incl. vliegtickets boeken voor heel weinig geld.

trevi fontein Rome - Kiki

 

Citytrip

Rome is echt een prachtig stad met op iedere hoek van de straat een geweldig mooi historisch gebouw. Ik beschrijf Rome als een compacte stad waar je dus alles te voet kunt bereiken. Ik ben dol op korte tripjes, omdat je dan in een korte tijd er toch even helemaal tussenuit bent. Uiteraard stonden de Trevi Fontein en het Colosseum op mijn to do lijstje. Ik had niet verwacht dat beide zo immens groot zouden zijn. 
 

collosseum - kiki

Pizza 

Uiteraard hebben we ook genoten van het Italiaanse eten. Je kunt Rome niet verlaten voordat je geproefd hebt van het heerlijke ijs en natuurlijk pasta & pizza. Door heel Rome bevinden zich leuke restaurantjes en terrasjes met schattige geruite tafelkleedjes. Ja hier word ik blij van! Vergeet ook zeker niet om een bezoekje aan Venchi te brengen. Één van de bekendste ijssalons in Rome. Uiteraard kun je op nog veel meer plekken genieten van de Italiaanse Gelato.

terras rome - kiki

Wil jij ook het prachtige Italië beleven? Check dan ook de Italië deals!

Bestemmingen

Waanzinnige Rome deals

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!