Zomervakantie Canarische Eilanden

Wil jij even helemaal tot rust komen in de zomervakantie? Even lekker niets aan je hoofd? Dan is een zomervakantie Canarische Eilanden echt iets voor jou! Bezoek de op en top zomervakantie bestemming! Geniet van de prachtige stranden en het heerlijke klimaat op je zomervakantie. De Canarische eilanden zijn ontstaan door onderzeese vulkanische activiteiten. De eilanden zijn dus eigenlijk toppen van onderzeese bergen! Een erg bijzonder natuurverschijnsel en daar kun jij jouw welverdiende zomervakantie Canarische Eilanden op vieren! De Canarische Eilanden bestaan uit Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, La Palma, El Hierro en La Gomera. Zit er tussen ons zomervakantie Canarische Eilanden aanbod niets bij wat jou aanspreekt? Niet getreurd, schakel de reisalert in en krijg een melding zodra we jouw ideale zomervakantie hebben gevonden.

Zomervakantie Canarische Eilanden

Een zomervakantie Canarische Eilanden is altijd heerlijk, je hebt geen verplichtingen en je wordt in de watten gelegd tijdens je verblijf. Weg van alle stress uit Nederland en echt even genieten. Het weer tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden is sowieso heerlijk. Het ontstaan van de Spaanse eilanden is als volgt, onderzeese vulkanische activiteiten stuwden het overige materiaal omhoog en zodoende werd het een grote onderzeese berg. De toppen komen boven het water uit en zodoende zijn de eilanden ontstaan. De Canarische eilanden hebben een subtropisch klimaat, ideaal voor je zomervakantie Canarische Eilanden. Er valt zeer weinig regen op de Canarische Eilanden en dus krijg jij een heerlijke zomervakantie Canarische Eilanden.

Onbezorgd genieten?

Echt helemaal onbezorgd genieten? Dat kan door onze hele chille all inclusive deals! Geen zorgen maken over eten of drinken, het is allemaal geregeld. Op die manier heb je ook helemaal helder wat jij uitgeeft tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden. Is all inclusive echt jouw ding maar een zomervakantie Canarische Eilanden niet? Kijk dan eens naar onze toffe all inclusive deals!

Bezienswaardigheden Zomervakantie Canarische Eilanden

Iedereen kent een zomervakantie Canarische Eilanden van de heerlijke zon, prachtige stranden en adembenemende resorts. Maar een zomervakantie Canarische Eilanden is veel meer dan dat. De Canarische Eilanden zijn al miljoenen jaren oud en hebben dus ook veel historie!

Wat te doen op Gran Canaria?

Gran Canaria is het grootste eiland en leent zich dus super voor een zomervakantie Canarische Eilanden! Het is daarentegen ook een erg veelzijdig eiland zodat jij je niet hoeft te vervelen tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden. De eerste activiteit die je moet doen is de dolfijnenroute, de badplaats Puerto Rico is de vertrekplaats voor een prachtige route waarbij je richting de leefgebieden van dolfijnen vaart en waarschijnlijke wilde dolfijnen kunt spotten tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden! De kans is groot dat de dolfijnen rondom of naast de boot komen zwemmen, supervet! Wil jij wat meer cultuur op je zomervakantie Canarische Eilanden? Cultuur is er ook in overvloed, bekijk de prachtige Canarische architectuur in de steden Las Palmas en Teror.  Wil jij de vulkanische achtergrond van Gran Canaria ontdekken? Bezoek dan Pico de Bandana en kijk vanaf 594 meter de diepste krater in en zie de versteende lavastromen!

Wat te doen op Fuerteventura?

Fuerteventura is zoals je inmiddels misschien wel weet een topbestemming voor je zomervakantie Canarische Eilanden. Naast dat Fuerteventura prachtig is, vermoeden onderzoekers Fuerteventura of Lanzarote het oudste eiland is! Om even terug te gaan tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden kun je de handelsgeest van Fuerteventura zien, bezoek de oude haven El Cotillo met de wit/blauwe huizen in de omliggende straten, het straalt een bepaalde rust uit. In Morro Jable staat een informatiecentrum over de plant Aloë Vera en de heilzame werking van de plant, zo leer je ook nog wat op je zomervakantie Canarische Eilanden. Door de stevige wind leent Fuerteventura zich ook uitstekend voor surfen en kite-surfen, bezoek Corralejo daar liggen de allermooiste witte stranden.

Wat te doen op Lanzarote?

Zoals eerder genoemd zou Lanzarote weleens het oudste Canarische Eiland kunnen zijn. Ontdek tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden haar vulkanische oorsprong door Nationaal Park Timanfaya te bezoeken. De vuurbergen veroorzaken een landschap dat doorkan voor maanlandschap, zo wordt je zomervakantie Canarische Eilanden wel heel bijzonder. Er is één ding wat we niet willen verklappen en dat is wat je te zien krijgt tijdens je bezoek aan ‘De Groene Grotten’  of  ‘Cueva de los Verdes’. De gids neemt je mee door vulkanische grotten en laat je daar iets zien wat werkelijk waar fenomenaal is! We zullen niet verklappen wat het is want dan is het verrassingseffect weg maar ‘De Groene Grotten’ zijn zeker een must-see tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden.

Wat te doen op Tenerife?

Tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden kun je het hoogste punt van heel Spanje bezoeken! De slapende vulkaan El Teide is met een top op 3718 dus hoger dan heel Spanje. Een hele belevenis is om de vulkaan te beklimmen, je gaat met een kabellift kun je tot een hoogte van 3550 meter komen, om tot de krater te komen zul je voorgaand aan je zomervakantie Canarische Eilanden een speciale vergunning moeten aanvragen. Hoewel de vulkaan officieel slapend is sluiten experts niet uit dat de vulkaan opnieuw tot uitbarsting kan komen. Voor piramides hoef je niet naar Egypte, Tenerife heeft ze ook! ‘De piramides van Güímar’ is een verzameling van zes piramides, een opvallend gegeven is dat de stenen die gebruikt zijn voor de piramides niet uit de directe omgeving komen maar elders van het eiland. Tot op heden is nog niet bekend wie deze piramides heeft gebouwd!

We hebben de populairste eilanden op een rijtje gezet en de beste bezienswaardigheden voor tijdens je zomervakantie Canarische Eilanden. Wij geven jou de beste deals en de leukste bezienswaardigheden, het enige wat jij nog hoeft te doen is gaan genieten op je zomervakantie Canarische Eilanden! Veel plezier!

 

Mis nooit meer een topdeal!