Spanje Canarische eilanden Gran Canaria(1)

Meivakantie Canarische Eilanden 2025

Een meivakantie Canarische Eilanden is het perfecte moment om deze eilandengroep te bezoeken. Met gemiddeld 10 zonuren per dag en een temperatuur van gemiddeld 21 graden Celcius, zit jij hier helemaal goed.

Een goedkope meivakantie Canarische Eilanden boek je bij:

De beste meivakantie bestemmingen  
Meivakantie  Meivakantie Aruba
Meivakantie Turkije Meivakantie Ibiza
Meivakantie Egypte Meivakantie Spanje
Meivakantie Portugal Meivakantie Ameland
Meivakantie Curaçao Meivakantie Terschelling
Meivakantie Griekenland Meivakantie Texel

Het weer tijdens een meivakantie naar de Canarische Eilanden

De meivakantie is het perfecte moment voor een vakantie naar de Canarische Eilanden. De temperaturen stijgen, de zon schijnt meer en het is langer ligt. Op de Canarische Eilanden heerst een mediterraan klimaat. In mei is het gemiddeld 21 graden Celcius. Met maar liefst 10 zonuren per dag en gemiddeld 1 dag neerslag per maand, is het heerlijk toeven in de meivakantie op de Canarische Eilanden.

De temperaturen van de verschillende eilanden kunnen een klein beetje van elkaar verschillen. Wil je graag het warmste eiland van de Canarische Eilanden bezoeken? Dan moet je naar Fuerteventura. Ook Tenerife en Gran Canaria vallen in de categorie warmste eilanden van de Canarische Eilanden.

Welke Canarische Eilanden moet ik bezoeken tijdens de meivakantie?

De Canarische Eilanden vormen een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Officieel horen dertien eilanden bij deze eilandengroep. De populairste eilanden zijn Tenerife, La Palma, Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, La Gomera en El Hierro. Het eiland die jij moet bezoeken hangt helemaal af van jouw vakantiewensen. 

De Canarische Eilanden verschillen veel van elkaar. Voor de mooiste zandstranden moet je naar Tenerife. Ook vind je hier het prachtige Nationaal Park El Teide. Zin in een beetje avontuur? Ga naar Siam Waterpark. Ook tijdens een vakantie op Gran Canaria vind je heerlijke zandstranden. De badplaatsen zijn levendig, gezellig en bruisend. 

Wil je graag de iets mindere toeristische Canarische Eilanden in de meivakantie bezoeken? Ga dan naar Lanzarote. Er heerst een gemoedelijke sfeer en je vindt hier prachtige natuurgebieden. Bewonder het vulkaanlandschap in het Nationaal Park Timanfaya. Bezoek ook zeker de lava-landschappen en zwarte zandstranden van het eiland. Ook La Palma is een geschikte vakantiebestemming als je de massatoerisme wilt ontlopen. Hoewel La Palma een eiland is met het meeste regen in vergelijking tot de andere Canarische Eilanden, zorgt dat er ook voor dat het eiland ontzettend groen is.

Last minute meivakantie Canarische Eilanden

Ben je spontaan een paar dagen vrij of heb je bewust gewacht om geld te besparen? Boek dan een last minute meivakantie naar de Canarische Eilanden. Over het algemeen zijn last minutes voordeliger. Ideaal, want zo houd je geld over voor leuke dingen (of kun je gewoon vaker op vakantie).

Om jou een hoop gespeur te besparen, zoeken wij naar last minute vakanties naar de Canarische Eilanden. Zo houd jij tijd over voor andere dingen, zoals het inpakken van je koffer! Maak je klaar voor een meivakantie naar de Canarische Eilanden.

Veelgestelde vragen over meivakantie Canarische Eilanden

Welke eilanden vallen onder Canarische Eilanden?

Wat is het temperatuur op de Canarische Eilanden in de meivakantie?

Wat is het leukste eiland van de Canarische Eilanden?

Wanneer is de meivakantie?

Blogs over vakanties naar Canarische Eilanden

  1. Home
  2. meivakantie canarische eilanden
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.