Header afbeelding

Kerstmarkt Keulen 2024

De kerstmarkt Keulen is er echt eentje die je gezien moet hebben! Geniet van de vele diverse markten die georganiseerd worden, met de mooiste markt bij de Dom. Don’t miss out on the kerstmarkt Keulen!

Betoverende wereld van de kerstmarkt in Keulen

De kerstmarkt in Keulen is een van de meest bijzondere kerstmarkten van heel Duitsland. Elk jaar maakt de stad hier een heel groot evenement van, die jij niet mag missen! Wandel tussen de vele kraampjes met lekkernijen en leuke hebbedingetjes. 

Wanneer is de kerstmarkt in Keulen 2024?

Je kan de betoverende winterwereld bewonderen vanaf maandag 18 november 2024 t/m maandag 23 december 2024. De openingstijd is om 11:00 uur en rond 21:00 uur sluiten ze weer af. Op vrijdagen en zaterdagen zijn de kerstmarkten zelfs tot 23:00 uur geopend. In totaal zijn er 5 markten verdeeld over verschillende pleinen. 

Vele kraampjes en mooie verlichtingen op de kerstmarkt - Keulen

Wat te doen op de kerstmarkt in Keulen

De kerstmarkten zijn ruim opgezet en er zijn ontzettend veel pleintjes en straatjes die je kunt ontdekken. Maar wat maakt de kerstmarkt in Keulen pas echt bijzonder? Het decor! Je komt echt in een sprookjeswereld terecht door de duizenden lichtjes en versieringen. 

Schaatsen op de Oude Markt in het centrum van Keulen

Op de twee pleinen, de Alte en de Heumarkt, staan samen maar liefst 180 stalletjes. Hier vind je ook een grote ijsbaan waar je je kunstjes op het ijs kan laten zien. Ideaal voor een familie uitje of een romantische date! 

Probeer Bockwurst

Bockwurst is een kruidig worstje dat oorspronkelijk uit Rijnland komt, de regio net onder Keulen. Dit lekkere worstje wordt vaak gegeten als een soort hotdog of op het Duitse Roggebrood. Oeh, krijg jij er ook al gelijk honger van?

Duitse biertenten

Wat is er nu lekkerder bij Duits eten dan een echt Duits biertje?! In Keulen wordt onder meer het Kölschbier gebrouwen. Dit biertje bestaat al sinds 874 en wordt beschermd door de Europese Unie als lokale bierspecialiteit. Dat moet je een keer geproefd hebben!

Bier en worst - Keulen

Koop de mooiste kerstversiering

Met lege handen thuiskomen gaat je echt niet lukken! Er zijn ontzettend veel leuke kraampjes met kerstversieringen en decoratie. Zo kan je bijvoorbeeld kerstballen verzamelen van elke kerstmarkt waar je naartoe gaat, en creëer je een boom vol herinneringen. 

Phantasialand

Heb je tijd over? Dan mag je Phantasialand echt niet skippen! Tijdens de Wintertraum verandert het pretpark in een feestelijke winterwereld vol lichtjes en magie. Geniet van de lekkere hapjes en ontdek de unieke attracties! 

Kerstmarkt Keulen 2024 met overnachting

Ben jij opzoek naar een hotel in Keulen tijdens deze winterspecial? Als je er een overnachtig bij boekt, kun je pas echt optimaal genieten van de kerstmarkten en heb je alle tijd om het wonderland te ontdekken. Daarom hebben wij de beste deals voor jou uitgezocht!

  1. Classic Harmonie
  2. Urban Loft Cologne
  3. Dorint Am Heumarkt
  4. Am Augustinerplatz
  5. Adina Apartment Hotel 

 

weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto

Dagje kerstmarkt in Keulen

Natuurlijk kan je ook genoeg zien in één dagje! Of je nu met de auto, trein of bus gaat, het is allemaal mogelijk. Toch raden wij je aan om de trein te pakken. Zo ben je super snel en kan je lekker veel biertjes drinken. Hier vind je voordelige treinreizen naar Keulen:

💰 Trein ticket vanaf €20!

👉 Haal hier je trein ticket!

Ben je benieuwd naar meer kerstmarkten? Wij hebben de leukste top 10 kerstmarkten voor je uitgezocht: 

FAQ's over de kerstmarkt in Keulen

Wanneer is de kerstmarkt in Keulen 2024?

Wat zijn de openingstijden van de kerstmarkt in Keulen?

Kan je schaatsen op kerstmarkt in Keulen?

Waar is de kerstmarkt Keulen?

  1. Home
  2. kerstmarkt keulen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.