Uitwaaien @ Ameland | Hotel Bos en Duinzicht ** @ Ameland

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

Uitwaaien @ Ameland

Inclusief welkomstdrankje, ontbijt, lunchpakket en fietsverhuur!

p.p. vanaf
92,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel Bos en Duinzicht ** @ Ameland

26 april 2021

Op de waddeneilanden voelt het net even of je in het buitenland zit, vind je niet? Met deze deal vertrek je 3 dagen naar Ameland voor slechts โ‚ฌ92. Voor deze prijs vertrek je op heel veel data t/m oktober 2021, dus ook in de schoolvakanties! Hierbij zijn o.a. je ontbijt, lunchpakket, taxivervoer van en naar de boot en fietsverhuur op alle dagen inbegrepen. Dat wordt lekker fietsen door de duinen!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Bos en Duinzicht **. Ervaar het prachtige eiland Ameland vanuit dit gezellige hotel aan de rand van het plaatsje Nes.. Het familiehotel ligt op loopafstand van het Noordzeestrand en het gezellige centrum van het dorp. Maak een wandeling over het strand, trap de pedalen rond over de schelpenduinpaadjes en ontdek de prachtige natuurgebieden. Tip: maak een doorreis naar de andere Waddeneilanden via een nabijgelegen veerdienst.

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
92,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!