Header afbeelding

Vakantie Duitsland

Een vakantie naar Duitsland is echt een geweldig idee! Duitsland is een veelzijdig land waar je zoveel kan ontdekken. Tijdens een vakantie in Duitsland kun je kiezen voor een leuke stedentrip of een sportieve vakantie, er is voor ieder wat wils!

Goedkope vakanties naar Duitsland

Goedkope vakantie Duitsland 

Een vakantie naar Duitsland is echt super goedkoop te scoren. Dat is toch wel het voordeel van Duitsland als onze buur, aangezien het echt een top vakantiebestemming is. Dit veelzijdige land biedt talloze opties om jouw vakantie op jouw manier te vieren! Of je nu kiest voor een spannende vakantie met prachtige wandelingen door de natuur, een stedentrip, of heerlijk ontspannen met het gezin in een vakantiehuis. Kortom, er is genoeg om uit te kiezen!

Mooiste streken van Duitsland! 

Duitsland is een veelzijdig land, waardoor het een topbestemming is om je vakantie door te brengen! Er zijn talloze regio's om uit te kiezen, waardoor je Duitsland op vele manieren kunt ontdekken. Of je nu een stedentrip naar Berlijn maakt, de prachtige Moezelstreek bezoekt, of in de koude decembermaand naar Keulen gaat voor een van de leukste kerstmarkten van Duitsland.

Zuid Duitsland 

Zuid-Duitsland is echt een pareltje en een fantastische bestemming voor een vakantie. Ontdek bijvoorbeeld het Zwarte Woud, waar je actie kunt opzoeken. Dit gebied is echt een goede plek voor een actieve vakantie, met tal van prachtige wandel- en fietsroutes, en dat lekker dichtbij, wat het ideaal maakt voor een korte vakantie of een weekendje weg naar Duitsland.

👉 Check hier vakanties naar Zuid Duitsland

vakantie duitsland - zwarte woud

Het Zwarte Woud, Duitsland

Noord Duitsland 

Noord-Duitsland is een waar juweeltje voor reizigers die een onvergetelijke vakantie in Duitsland willen beleven. Langs de sfeervolle kustlijn aan de Noordzee en de Oostzee kun je volledig ontspannen. Hier wachten prachtige stranden, rustige wandelpaden en verse visgerechten om ontdekt te worden. Dwaal door de straten van Hamburg, waar je je helemaal kunt onderdompelen in de Duitse cultuur of gewoon lekker kunt winkelen. 

👉 Check hier vakanties naar Noord Duitsland

vakantie duitsland - hamburg

Hamburg, Duitsland 

Weekendje weg naar Duitsland

Even zin om er tussenuit te gaan? Een weekendje weg naar Duitsland is daar perfect voor. Je bent binnen no-time over de grens waardoor je snel op bestemming bent. Daarbovenop  is het ideaal om je even te laten onderdompelen in een andere cultuur, waardoor je het gevoel hebt dat je op vakantie bent! 

All inclusive vakantie in Duitsland 

Als je aan all inclusive denkt, denk je misschien niet direct aan een vakantie in Duitsland. Maar niets is minder waar! Duitsland heeft enkele hotels waar je volop kunt genieten van een uitgebreid all inclusive arrangement. Dus als je graag de luxe van all inclusive wilt ervaren maar geen zin hebt om het vliegtuig te nemen, stap dan snel in de auto en vertrek naar een all inclusive vakantie in Duitsland!

👉 Check hier hotels in Duitsland!

Autovakantie naar Duitsland 

Wat maakt een vakantie naar Duitsland nou zo makkelijk? Dat is natuurlijk dat je met de auto op vakantie kunt! Zo kun je gaan en staan waar je wilt en Duitsland van top tot teen kan ontdekken. Je kunt ervoor kiezen om een stedentrip met de auto te maken naar Düsseldorf, zodat je niet al te lang onderweg bent. Of je kunt richting het prachtige Moezelgebied trekken! Of waarom niet beide tijdens een roadtrip door Duitsland?

TIP! Als je een Duitse stad in rijdt met milieuzone is het handig om een milieusticker van te voren te regelen zodat je ook in de milieuzones mag rijden. 

👉 Check hier hotels in Duitsland!

Op vakantie naar Duitsland met de hond 

Een vakantie naar Duitsland is misschien wel een van de beste bestemmingen als je met je hond op pad wilt gaan. Duitsland is natuurlijk een groot land, maar gelukkig vind je net over de grens genoeg plekken die je het gevoel geven alsof je ver van huis bent. Daarnaast zijn er zeker genoeg accommodatie opties en vakantiehuizen waar je trouwe viervoeter van harte welkom is!

👉 Check hier diervriendelijke vakantieparken in Duitsland!

De leukste vakantiehuizen en parken in Duitsland 

Een vakantie op een vakantiepark in Duitsland is misschien wel een van de leukste manieren om vakantie te vieren! Er zijn talloze vakantieparken en vakantiehuizen om uit te kiezen. Of je nu in de winter of de zomer een vakantiehuis boekt, een aangenaam verblijf is gegarandeerd!

👉 Check hier vakantieparken & huizen in Duitsland!

Met de trein naar Duitsland 

Geen zin om te rijden? Dan is op vakantie gaan naar Duitsland met de trein echt super makkelijk! Duitsland heeft een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk door het hele land, waardoor je op de meeste plekken kan komen! Vooral grote afstanden per trein zijn eenvoudig en snel te bereiken!

👉 Check hier treinreizen naar Duitsland!

Leukste steden Duitsland 

Zit jij te denken aan een stedentrip voor jouw vakantie naar Duitsland? Dan heb je tal van leuke steden waar je uit kan kiezen. Daarom hebben wij de leukste steden van Duitsland even op een rijtje gezet.

1. Berlijn 

De Duitse hoofdstad Berlijn is een super leuke stad om te bezoeken tijdens jouw vakantie naar Duitland. Met de prachtige architectuur, fantastische winkelgelegenheden en rijke gescheidenis verdient Berlijn een plek bovenaan dit lijstje! 

👉 Boek hier een stedentrip naar Berlijn!

2. Hamburg 

Hamburg is echt het Duitse pareltje van het noorden. In de Duitse havenstad kan je heerlijk eten, urenlang struinen door de prachtige straten en nog zoveel meer! 

👉 Boek hier een hotel in Hamburg!

3. Dusseldorf 

Het gezellige centrum van Dusseldorf is heerlijk voor een weekendje weg met vele bezienswaardigheden, een gigantische shopping mall en nog veel meer winkelmogelijkheden. 

👉 Check hier hotels in Dusseldorf!

4. Keulen 

Keulen is een toffe stad vlakbij de grens van Nederland! Met de jaarlijkse kerstmarkt van Keulen is het al helemaal een pareltje. Maar ook buiten de feestelijke maanden is het een prachtige stad om te bezoeken met talloze musea en lekker Duits eten! 

👉 Boek hier hotels in Keulen!

5. München 

München is de stad van het beroemde Oktoberfest, maar is ook buiten oktober een aanrader om te bezoeken! De prachtige archictuur versierd de gezellige stad, je kan ook vele musea bezoeken maar de stad zelf is al bijna een openluchtmuseum! 

👉 Check hier hotels in München!

Meer inspiratie opdoen? We hebben 10 leuke steden in Duitsland op een rijtje voor je gezet! 

Veelgestelde vragen over een vakantie Duitsland

Wanneer heeft Duitsland vakantie?

Waar kan je op vakantie in Duitsland?

Wat moet je meenemen op vakantie naar Duitsland?

Naar welke regio moet je op vakantie naar Duitsland?

  1. Home
  2. duitsland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.