woordenboek

Late check-out

Wat is een late check-out?

Een late check-out is op een later tijdstip dan gebruikelijk je hotelkamer verlaten. Bij een normale check-out moet je vaak om 10:00 uur of 11:00 uur de hotelkamer hebben verlaten. Bij een late check-out mag je de kamer later verlaten, bijvoorbeeld om 15:00 uur.

Late check-out

Wat is het voordeel van late check-out?

Bij een late-check out kun je heerlijk uitslapen, uitgebreid ontbijten óf misschien nog even in het zwemparadijs van het hotel springen. Omdat je lekker rustig aan kan doen, kun je op je eigen tempo de dag beginnen.

Heeft ieder hotel de mogelijkheid tot late check-out?

Niet ieder hotel heeft de mogelijkheid tot een late check-out. Boek je bij een hotel die wel de mogelijkheid heeft tot late check-out? Soms zit dit bij jouw vakantiedeal in óf je kan een late check-out bijboeken (tegen betaling). Bijboeken kan bijvoorbeeld bij sommige Fletcher- en Van der Valk hotels.

Heb je bij een late check-out ook altijd een early check-in?

Als je een late check-out hebt betekent dit niet dat je ook een early check-in hebt. Maar vlieg je naar bijvoorbeeld Barcelona of Parijs en arriveer je al vóór de check-in tijd? Neem contact op met het hotel om te vragen of je eerder in kan checken óf je bagage kan afleveren.

  1. Home
  2. vakantiewoordenboek
  3. late check out
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.