Kortingscodes

Travel Tuesday 2023

Travel Tuesday staat in het teken van goede deals van vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties. Profiteer op deze dag van veel verschillende aanbiedingen en scoor een goedkoop vliegticket.

Filters

Wat is je reisbudget?

Tussen 0 en 2000+ p.p.

TOT

Goedkope Travel Tuesday deals 

Naast Black Friday en Cyber Monday bestaat er tegenwoordig ook Travel Tuesday. Op deze dag vind je veel interessante kortingen voor vliegtickets en pakketreizen. Ben je op zoek naar een voordelige vliegvakantie? Dan is dit hét moment om je slag te slaan.

Travel Tuesday is op dit moment voornamelijk populair in de Verenigde Staten, maar zal de komende jaren waarschijnlijk in populariteit stijgen. Op deze pagina worden jaarlijks de beste Travel Tuesday deals weergegeven, zodat jij voordelig op reis kan.

Travel Tuesday deelnemers

Verschillende vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties hebben jaarlijks hoge kortingen op losse vliegtickets en complete vakanties. Momenteel zul je voornamelijk Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen met specifieke Travel Tuesday deals tegenkomen, maar ook populaire Europese maatschappijen hebben speciale aanbiedingen. Vaak lopen Black Friday deals door tot minstens Travel Tuesday.

Bij de volgende organisaties profiteer je tijdens deze periode van extra korting:

Travel Tuesday

Goedkope vliegtickets scoren - tips

Bij weflycheap hebben we veel ervaring met het scoren van goedkope vliegtickets. Er zijn een aantal tips die je kunt gebruiken bij het zoeken naar tickets. Deze hebben wij op een rijtje gezet.

  1. Boek niet te ver van tevoren.
  2. Vergelijk meerdere websites, gebruik hier bijvoorbeeld Skyscanner voor.
  3. Wees flexibel qua vertrekdata en luchthavens.
  4. Dinsdagmiddag is hét moment om te boeken, vandaar Travel Tuesday.

Black Friday vakanties

Naast vliegtickets zul je op Black Friday en Travel Tuesday ook goedkope pakketreizen kunnen boeken. Jaarlijks hebben touroperators als Corendon, Sunweb en TUI hoge kortingen op hun aanbod. Ook scoor je bijvoorbeeld een voordelig weekendje weg naar Roompot of Fletcher Hotels.

Veelgestelde vragen over Travel Tuesday

Wanneer is Travel Tuesday?

Waar boek ik tijdens Travel Tuesday?

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!