Header afbeelding

Qatar Airways

Qatar Airways is meerdere keren uitgeroepen tot Worlds Best Airline'! Qatar Airways blinkt uit in service, de beste in-flight entertainment! Wist je bijvoorbeeld dat Qatar ongelimiteerde WiFi aan boord heeft? Super fijn! Doha, de hoofdstad van Qatar, is de thuisbasis van Qatar Airways. Je kan een stopover maken in Doha, zodat je eigenlijk een extra stedentrip bij je vakantie hebt! Als je boekt voor 28 december 2019 dan verblijf je in een super 4* of 5* hotel voor maar €23! Je vliegt in 5* stijl naar onder andere Bangkok, Jakarta, Johannesburg, Kaapstad, Bali, Vietnam, Namibië en Melbourne!

Qatar Airways

Een greep uit de prijzenkast van Qatar Airways 2019: verkozen tot ‘Airline of the Year’ en ‘World’s Best Business Class’. Bij deze airline staat service en luxe écht centraal. Daar komt bij dat er ook regelmatig goede prijzen zijn voor zeer interessante bestemmingen, wat Qatar Airways een luchtvaartmaatschappij is om in de gaten te houden! Je vliegt naar meer dan 160 bestemmingen over de hele wereld!

World’s Best Business class

Met 4000 in-flight entertainment opties, heerlijke á la carte dineren en een fantastische service blinkt Qatar Airways echt uit. Je ontvangt naast een world-class menu, een zeer luxe zitplaats waarbij je je niet meer in een vliegtuig waant, maar in een zeer luxe hotel!

  1. Home
  2. qatar
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.