Nederland

Heb je geen zin om uren te vliegen, maar wil je wel lekker op vakantie? Wij hebben heerlijke deals in eigen land voor jou gevonden! Het is namelijk helemaal nog niet zo verkeerd om jouw vakantie door te brengen in Nederland. Ga bijvoorbeeld naar een van onze grote steden om te winkelen, musea te bezoeken en te genieten van de vele verschillende keukens. Zoek je liever wat meer de rust op? Nederland is hier ook erg geschikt voor. Waai uit op het strand of bak bruin op een van de heerlijke zomerdagen! Bekijk ons uitgebreide aanbod aan uitstapjes op deze pagina!

Goedkope vakantie Nederland

Een goedkope vakantie in Nederland, ons eigen kleine kikkerlandje, is altijd een goed idee! Ondanks dat we vaak genoeg lopen te klagen over Nederland, wonen we er allemaal en genieten we toch wel van dit land. Nederland heeft zoveel moois te bieden. Steden en kleine dorpjes, maar ook bossen en stranden, je vindt het hier allemaal! Heb je zin om er even lekker tussenuit te gaan, maar heb je niet zoveel dagen of een beperkt budget? Geen probleem. Vier jouw vakantie of vrije dagen dan gewoon in eigen land! Weflycheap zoekt voor jou de beste deals in Nederland! Wil je wel naar het buitenland, maar toch in de buurt blijven? Kijk dan eens naar onze deals voor België of Duitsland!

Dagje weg Nederland

Zin om een lekker een dagje weg te gaan? Nederland is hier meer dan geschikt voor. Ondanks dat het weer in Nederland soms er wisselvallend en onvoorspelbaar is, zijn er ook genoeg heerlijke warme dagen. Ga op een van deze dagen naar Giethoorn. Hier kun je je eigen bootje huren om verschillende routes te varen. Het bezoeken van steden is ook een echte aanrader. Slenter in Amsterdam over de grachten en poseer in Madame Tussauds met alle wereldsterren, ontspan in Scheveningen op het strand om vervolgens de jackpot te winnen in het Holland Casino in Den Haag, of kom juist heerlijk tot rust in een van de vele wellnesscentrums die Nederland kent. Er is voor ieder wat wils!

Zomervakantie in Nederland

Jouw zomervakantie kun je ook prima doorbrengen in Nederland. Verblijf een weekje in een heerlijk hotel of bed & breakfast aan de kust of middenin de stad. Heb je zin om echt even tot rust te komen? Ga dan een paar dagen naar de één van de Waddeneilanden. Stap op de boot naar Ameland, Texel of een van de andere 3 eilandjes. Vaar over de Nederlandse golven en spot misschien wel een zeehond! Op Schiermonnikoog zijn auto’s verboden. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van onze eigen prachtige natuur!

Weekendje weg Nederland

Je kunt ook prima een weekendje weg in Nederland. Er zijn genoeg leuke steden en mooie regio's om eens een weekendje naartoe te gaan. Denk bijvoorbeeld aan Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam! Andere mooie regio's om een weekendje naartoe te gaan, zijn de Waddeneilanden of de Veluwe!

Stedentrip Nederland

Wie aan een stedentrip Nederland denkt, denkt al snel aan Amsterdam. Echter heeft ons land zoveel meer te bieden dan enkel de hoofdstad. Ga bijvoorbeeld naar Rotterdam, de enige stad in Nederland met een skyline. Je zult je verbazen over alle hypermoderne gebouwen die de havenstad kent. Of ga naar Utrecht! De domstad leent zich perfect voor een dagje winkelen en je drinkt ook nog eens heel gezellig een drankje aan de grachten.

Stedentrip Nederland in Rotterdam

Goedkope vakantie Nederland

Een goedkope vakantie in Nederland boek je uiteraard bij weflycheap! Alle goedkope vakanties in Nederland vind je hier! Wil je toch goedkoop reizen maar iets nieuws proberen? Dan is glamping zeker een hele goede en bovenal ook goedkope optie! Dit is luxe kamperen met vele extra's en het prijskaartje van een kampeervakantie. 

Mis nooit meer een topdeal!