Nederland

Nederland, ons eigen kleine kikkerlandje. Ondanks dat we vaak genoeg lopen te klagen over Nederland, wonen we er allemaal en genieten we toch wel van dit land. Nederland heeft zoveel moois te bieden. Steden en kleine dorpjes, maar ook bossen en stranden, je vindt het hier allemaal! Heb je zin om er even lekker tussenuit te gaan, maar heb je niet zoveel dagen of een beperkt budget? Geen probleem. Vier jouw vakantie of vrije dagen dan gewoon in eigen land! WeFlyCheap zoekt voor jou de beste deals in Nederland! Wil je wel naar het buitenland, maar toch in de buurt blijven? Kijk dan eens naar onze deals voor België of Duitsland!

Dagje weg in Nederland

Zin om een lekker een dagje erop uit te gaan? Nederland is hier meer dan geschikt voor. Ondanks dat we vaak genoeg lopen te klagen over het weer in Nederland, zijn er ook genoeg heerlijke warme dagen. Ga op een van deze dagen naar Giethoorn. Hier kun je je eigen bootje huren om verschillende routes te varen. Het bezoeken van steden is ook een echte aanrader. Slenter in Amsterdam over de grachten en poseer in Madame Tussauds met alle wereldsterren, ontspan in Scheveningen op het strand om vervolgens de jackpot te winnen in het Holland Casino in Den Haag, of kom juist heerlijk tot rust in een van de vele wellnesscentrums die Nederland kent. Er is voor ieder wat wils!

Vakantie in Nederland

Jouw vakantie kun je ook prima doorbrengen in Nederland. Verblijf een weekje in een heerlijk hotel of bed & breakfast aan de kust of middenin de stad. Heb je zin om echt even tot rust te komen? Ga dan een paar dagen naar de 1 van de Waddeneilanden. Stap op de boot naar Ameland, Texel of een van de andere 5 eilandjes. Vaar over de Nederlandse golven en spot misschien wel een zeehond! Op Schiermonnikoog zijn auto’s verboden. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van onze eigen prachtige natuur!

Erop uit met kinderen

Yes, de kinderen zijn een dagje vrij en jullie willen met zijn allen wat leuks gaan doen. Gelukkig is er in Nederland genoeg te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klimbos, verspreid door het hele land? Leuk voor de kids, maar ook zeker voor de ouders. Of ga voor een actief stranduitje. De kinderen rennen lekker rond, ze voetballen, vliegeren of zwemmen met papa en mama waait lekker uit en geniet van de zon. Als alle energie op is, geniet je van een lekkere wijntje of een kopje thee op een strandterras. Heerlijk toch? Is het koud en regenachtig? Ga dan bijvoorbeeld naar een theater of probeer te ontsnappen uit een escaperoom!