klm vijf dagen voordeel

KLM Vijf Dagen Voordeel

KLM Vijf Dagen Voordeel

Tot wel 30% korting op je vluchten met KLM? Tijdens de KLM Vijf Dagen Voordeel wordt het werkelijkheid, vlieg met super hoge kortingen naar geweldige bestemmingen. Wil jij weten wanneer de KLM Vijf Dagen Voordeel begint? Wij houden je op de hoogte! Dus ben jij op zoek naar die heerlijke vliegtickets met korting? De Vijf Dagen Voordeel zijn ook van toepassing op de KLM Package Deals. Ook vluchten van Air France vallen onder de Vijf Dagen Voordeel, je moet dan wel overstappen in Parijs maar dit kan je enorm veel geld schelen. Als je toch aan het kijken bent, check dan ook even de Business Class tickets. De Business Class tickets hebben tijdens de Vijf Dagen Voordeel kortingen tot zelfs 60%.

Wanneer zijn de KLM Vijf Dagen Voordeel?

Meestal zijn de KLM Vijf Dagen Voordeel goed te voorspellen net als de KLM Werelddealweken (nu de KLM Real Deal Dagen). De KLM Vijf Dagen Voordeel vinden meestal plaats in de tweede helft van mei en november. Je hebt dan vijf dagen de tijd om de allerbeste KLM & Air France deals met korting tot wel 30% op te pikken. (Economy Class)

Moet ik dan meteen weg?

Nee! Je kunt tickets boeken met de vertrekdatum tussen heden en maximaal 330 dagen. Maar je moet tijdens de KLM Vijf Dagen Voordeel wel zo snel mogelijk boeken! Er is namelijk een beperkt aantal tickets en wanneer je te lang wacht kan je mooie korting vergeven zijn aan een andere reiziger.

 

KLM Vijf Dagen Voordeel

De KLM Vijf Dagen Voordeel zijn een uitgelezen kans om die goedkope tickets op de kop te tikken. Dus zetten wij de feiten nog even op een rijtje. De Economy Class tickets gaan eruit met kortingen tot wel 30%, De Business Class tickets doen daar een schepje bovenop met kortingen tot wel 60%. Verder geldt de actie voor tickets van KLM en Air France en de KLM Package Deals. De tickets zijn te boeken via de speciale KLM Vijf Dagen Voordeel pagina.

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!