De vijf… Meest cliché vakantieliefdes.

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

vijf meest cliche vakantieliefdes

De vijf… Meest cliché vakantieliefdes.

De vijf… Meest cliché vakantieliefdes.

Zomervakantie. Het lijkt zo ver weg. Maar stiekem worden we toch alweer doodgegooid met aanbiedingen voor de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen. En hoe lekker is het om in januari al een beetje weg te dromen bij het vooruitzicht aan een lekker zonnetje, rijkelijk vloeiende cocktails en zonsondergangen op het strand. De perfecte omgeving om verliefd te worden! Hieronder dan ook vijf herkenbare vakantieliefdes, geschreven door de leukste (ex)barvrouw van Rimini! Welke kun jij afstrepen?

1. De propper

Met zijn zwoele praatjes weet hij jou en je vriendinnen elke avond weer te verleiden om een drankje te doen in zijn club. Gratis cocktails en shotjes voor iedereen! Maar bleven zijn ogen nu net niet iets langer hangen bij jou? Een aantal Costa! praktijken verder en je ligt in zijn bed. Zie je die streepjes op de muur? Nee, dat zijn echt niet het aantal dagen tot hij z’n moeder weer ziet. Gefeliciteerd, welkom bij de club!

de vijf meest

2. De poolboy

Een lekker bovenlichaam dat 90% van de tijd ontbloot is. Een goede bos zon geblondeerd haar en een ondeugende blik om het af te maken. Je smelt nog sneller dan het waterijsje in je handen. Een paar subtiele moves met een strandbal en hij is in de pocket. Een hele verovering zou je denken. Maar deze hottie heeft dit vaker meegemaakt. Jij voelt je boven iedereen, terwijl hij stiekem in zijn vuistje lacht, op zoek naar het volgende slachtoffer. 

3. De reisleider

Gogo, X-Travel, Beachmasters. Behalve op hun vlotte babbel worden deze enthousiaste heren natuurlijk ook op hun looks uitgezocht. Want die pakketten verkopen zichzelf niet. Die gast wil echt niet perse samen met jou in die gondel in Venetië. Nee, jij mee, dus jouw vriendinnen ook! Ka-Ching!

4. De foute local

Met zijn mediterrane looks en lekker accent weet hij elke vrouw in vuur en vlam te zetten. Het kwik loopt spontaan een paar graden op. Het feit dat deze zuid Europeaan geen woord Engels spreekt is totaal geen probleem. Jullie hebben toch alleen de taal van de liefde nodig, toch? Waarschijnlijk is hij meer van de lichaamstaal. En dan vooral als jij onder hem ligt. Op het strand. Met zonsondergang, dat dan weer wel.

Zoek je wel even het Spaanse/Italiaanse/Griekse woord voor condoom op?

5. De DJ

de vijf meest

Elk nummertje dat hij draait lijkt op jou te slaan. Zelfs Gangnam Style klinkt voor jou (er zit immers “Sexy Lady” in). Maar geloof mij, het enige wat hij wil is een nummertje maken! Als er een drankje jou kant op komt ben je in de zevende hemel, niet erbij nadenkend dat hij de drank gratis krijgt. En dat hij waarschijnlijk drie andere meiden ook een Malibu Cola heeft gestuurd. Spreid je winkansen, zou Holland Casino zeggen…

Alles leuk en aardig. Maar als je eenmaal terug in Nederland na drie weken nog jeuk aan je doos hebt, zal dit echt niet meer van het verdwaalde zand zijn. GGD, all the way!

Mis nooit meer een topdeal!