To do list

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

to do list

To do list

To do list

8 weken later..

En toen was ik er opeens al bijna 8 weken.. De tijd vliegt en 2 weken later zou ik alweer terug komen. In die 8 weken tijd heb ik zo ongelooflijk veel dingen gedaan, geleerd en gezien, teveel om te typen in een blog. Ik ben in ieder geval uitgescheurde shorts, verloren kleren, veel fastfood/campfood, bijna 3000 campers, 4 kilo's en nog veel meer verder. Ik heb ontzettend veel geluk gehad met mijn hostfamily, of mijn 2e ouders/ American mom and dad zoals ik ze nu noem. Mijn host mama gaf al een week lang aan dat ze bang was om haar nieuwe dochter te gaan missen, maar ik kom terug heb ik ze gezegd! Ook heb ik vrienden voor het leven gemaakt, voor de laatste 3 weken hebben we een lijstje gemaakt met alle dingen die we nog wilden doen voordat ik weg zou gaan. En dat was allemaal heel krap, omdat we 5 dagen in de week werkten, dus eigenlijk had ik gewoon geen tijd meer om te slapen.

Nog zoveel te doen!

Dat lijstje zag er na 7 weken ongeveer zo uit:- Cupcake eten- Roadtrip naar de Black Hills- 8 typische Amerikaanse films kijken- Bike trail- Wild water west- Sweatshirt South Dakota & Chaco's kopen- Roadtrip Minneapolis- Karaokebar- Kroegentocht

To do list 4
To do list 3

Black Hills

Een week later kon ik de roadtrip naar de Black Hills afstrepen, want daar zijn we dat weekend heen geweest. Zo snel mogelijk vrijdag na kamp (na een douche, want het was 42 graden) zijn we vertrokken naar de Black Hills wat 6 uur rijden is. Rond middernacht kwamen we aan, we hadden het geluk dat het daar een uur vroeger dan in Sioux Falls, dus een uur langer slaap. De volgende ochtend werden we gewekt door de eekhoorns bij de tent en zijn we naar Hill City, Rushmore en Bear Country geweest. Daarna wat bier en voedsel ingeslagen en zijn we gaan bbqen op de camping. Een hele primitieve camping zonder douche etc, maar de omgeving was super mooi en er was een lake. De dag erna gingen we hiken bij Harney Peak. Naar de top en terug duurt zo'n 4u en wij hebben het in 2u en 45 minuten gedaan, dus we waren stiekem wel even trots. Zondagavond zijn we weer teruggegaan en zijn we ook nog even gestopt bij Wall Drug Store, want dat moesten we gezien hebben. Echt een top weekend! (en dat zonder douche en wifi haha)

To do list 2
To do list 5

Na dat weekend begon mijn laatste sessie op het kamp. In die 2 weken probeerde ik de rest van het lijstje nog af te krijgen met iedereen. Of dat gelukt is kun je de volgende keer lezen in mijn blog!

To do list 1

See ya!

Mis nooit meer een topdeal!