Header afbeelding

Goedkope stedentrip New York

Een stedentrip New York wordt de vetste ervaring ooit. Deze levendige wereldstad moet je ooit bezocht hebben en dit is je kans. Een stedentrip New York kan goedkoper zijn dan je denkt!

Boek een goedkope stedentrip New York bij een van deze aanbieders

#1 bucketlist: Stedentrip New York

Het pronkt waarschijnlijk hoog op je bucketlist: een stedentrip New York. Waar wacht je nog op? Met de deals van weflycheap kun je voor een klein prijsje naar deze waanzinnige stad in de Verenigde Staten vliegen!

Immens hoge wolkenkrabbers, wereldberoemde bezienswaardigheden en een shopwalhalla waar je alleen maar van kunt dromen... Wij kunnen je garanderen dat een stedentrip New York onvergetelijk wordt! 

New York stedentrip, must-sees!

Tijdens je citytrip New York wil jij natuurlijk zoveel mogelijk zien! Gelukkig heeft The city that never sleeps genoeg te bieden. De stad is een aaneenschakeling van bezienswaardigheden en toeristische attracties. Wij zetten de top 5 bezienswaardigheden voor jou op een rij zodat je enkel nog die stedentrip New York hoeft te boeken.

Skyscraper City New York

Een prachtig uitzicht op downtown Manhattan maakt jouw stedentrip New York compleet. De staat New York wordt dikwijls ook wel ‘The Empire State’ genoemd. Vandaar dat de voormalig hoogste toren van New York dan ook de naam Empire State Building draagt. De toren is maar liefst 443 meters hoog en geeft een geweldig uitzicht over de wijk Manhattan.

De wijk is ook de thuisbasis van het Central Park en Times Square. Een bezoek aan Manhattan is dus een must tijdens je stedentrip New York. Als je er toch bent, zorg dan dat je de Empire State Building beklimt!

Stedentrip New York

New York = Times Square

Het meest hysterische wat je gaat zien tijdens je stedentrip New York. Sta op het bekendste plein ter wereld en aanschouw de immens grote en vele billboards. Leuk detail is dat het plein is vernoemd naar het voormalig hoofdkantoor van The New York Times die destijds aan het plein lag. 

Onspannen in Central Park

Deze kan zeker niet ontbreken tijdens je stedentrip New York. Een van de beroemdste parken ter wereld ligt natuurlijk ook in New York namelijk Central Park. Het park is ongeveer 4 kilometer lang en 800 meter breed, goed voor zo’n 341 hectare! Het park is een historisch monument. Even chillen in het Central Park moet toch ook op jouw bucketlist staan?

Brooklyn Bridge

De Brooklyn Bridge is de volgende stop tijdens je stedentrip New York. Het is een hangbrug die vroeger de enige verbinding tussen Brooklyn en Manhattan was. In de loop der jaren heeft de brug zich ontwikkelt tot boegbeeld en trekpleister van New York. Mocht je hem willen bezoeken tijdens je citytrip is het slim om dit wandelend te doen. Zo heb je een mooie ervaring en een leuke wandeling. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Brooklyn stamt af van het Nederlandse Breukelen, weer een leuk feitje!

New York skyline sunset

Helikoptervlucht over New York

Het kost een paar duiten, maar dan heb je ook wat. Het geld wat je bespaart door een weflycheap deal te scoren kun je zo overhouden om bijvoorbeeld een vette helikoptervlucht te maken tijdens je stedentrip New York. New York is de stad waar alles mogelijk is, dus ook helikoptervluchten!

Vlieg 15 minuten mee in een helikopter en krijg een uitzicht over Manhattan wat je nooit zal vergeten. Tevens is een helikoptervlucht al een hele vette ervaring!

Tips voor een goedkope stedentrip New York

Als je denkt dat een stedentrip New York bakken met geld kost, heb je het mis. Zoals je ziet hebben we genoeg goede deals gevonden om toch voordelig ‘The Big Apple’ te bezoeken. Omdat het leven in New York toch erg duur kan zijn, gaan wij je een aantal tips geven hoe je lekker goedkoop de dagen door kunt komen! Hoe chill is dat?

  1. Maak gebruik van de metro in plaats van de gele taxi's.
  2. Tussen 16:00 en 20:00 is een bezoekje aan Museum of Modern Art gratis!
  3. Ga op de dag van een specifieke voorstelling naar de TKTS ticketbooth en met een beetje geluk kun je tickets met 50% korting op de kop tikken.
  4. Koop de New York cityPASS of de New York Pass voor kortingen en gratis toegang tot bezienswaardigheden.
  5. Maak gebruik van de gratis ferry naar Staten Island en bewonder het Vrijheidsbeeld.

Stedentrip New York

Zelf je stedentrip New York samenstellen

Neem jij liever zelf het heft in handen? Ook dat is allemaal mogelijk! Check de vliegkaart van weflycheap en vind de goedkoopste vliegtickets naar New York. Als je de prijzen goed in de gaten houdt, kun je een vliegticket naar New York al rond €230 te vinden. Een andere tip is om onze last minutes naar New York goed in de gaten te houden. Zo vlieg jij al binnen 6 weken voor een klein prijsje naar deze waanzinnige stad. 

Combineer dat met een goed hotel en je hebt zelf een stedentrip New York samengesteld! Kijk eens bij onderstaande aanbieders voor een scherp geprijsde hoteldeal.

Roadtrip Verenigde Staten

Wil jij weten wat Amerika nog meer te bieden heeft of wil jij langer blijven dan enkel een korte vakantie New York? Dan is een Fly & Drive vakantie door de Verenigde Staten misschien wel iets voor jou. Scheur met je eigen huurauto langs de wereldberoemde nationale parken en bezoek alle monumenten die de staten rijk zijn.

Zo'n vakantie is natuurlijk ook goed te combineren met een stedentrip New York! Waar wacht je nog op? Dit wordt de verre reis van je leven!

FAQ's over een stedentrip New York

Waar ligt New York?

Hoe lang is het vliegen naar New York?

Hoeveel dagen naar New York?

Of kies voor een van deze steden

  1. Home
  2. new york
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.