Een dag uit het leven van stagiaire Gerjanne

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

Een dag uit het leven van stagiaire Gerjanne

Even voorstellen..  

Mijn naam is Gerjanne Karst en woon in Assen. Ik ben vierdejaars Leisure Management Student aan Stenden University Leeuwarden en stagiaire online marketing bij WeFlyCheap. Ik doe ook mijn afstudeeronderzoek hier en werk 1 dag per week aan mijn scriptie, gedurende 10 maanden lang!Een stage bij WeFlyCheap is vrij, uitdagend en lekker druk! Inmiddels meer dan een half jaar verder en ik denk waar blijft de tijd? Ze zeggen wel eens dat dit een goed teken is, en dat denk ik ook! Ik kan zeggen dat de tijd voorbij is gevlogen en ik tot nu toe al veel heb geleerd bij deze jonge online start-up! Genoeg over mij..

Hoe ziet zo’n werkdag eruit?

Vanaf het Centraal Station loop je in ongeveer (afhankelijk van je snelheid in de vroegte) 5 minuutjes naar het kantoor. WeFlyCheap is gevestigd in een oud postkantoor. Dit is nu een kantorenpand met veel verschillende jonge bedrijfjes. Met de lift naar boven, verdieping 5! Eerst even een lekkere cappuccino uit de Dolce Gusto en dan begint de dag! Je kijkt in de planning wat er vandaag gedaan moet worden en gaat aan de slag. Een paar mooie reizen zoeken in Azië, een stedentripje in Europa, die mooie reis naar de Caribbean of een goedkoop vliegticket naar de Malediven, heel divers.Dan een leuk bericht schrijven op de website over deze bestemming/vakantie. Wie weet ben je er zelf geweest en kun je goede tips geven, of je zoekt op het internet naar de must-see’s! Daarna maak je een leuk berichtje voor op de Facebook en Twitter pagina. Ik denk dat ik ongeveer dagelijks wegdroom bij de verschillende vakanties die ik voorbij zie komen (oops) en bedenk wat mijn volgende bestemming wordt!Inmiddels is het alweer tijd voor de pauze! Even lopen naar de Jumbo of gezellig lunchen in de stad Zwolle! Hierna kun je er weer een middagje tegenaan. In de middag bezig met je eigen (van te voren afgesproken) specialisme. Dit kan zijn e-mailmarketing, videomarketing, SEO, Social Media en noem maar op! Je krijgt hierbij veel verantwoordelijkheid. Als je een leuk idee hebt kun je het als het ware meteen proberen en uitvoeren, je bent hier echt vrij in! 

Maar er is meer

Daarnaast zijn er leuke evenementen die je kunt bijwonen als stagiaire! Denk aan een E-travel event in het westen, de nieuwe dreamliner van Xiamen bekijken op Schiphol of netwerken met mensen van een luxe airline in het prachtige W hotel in Amsterdam.Of misschien word je wel gevraagd om op TV te komen.. Mij overkwam dit vorig jaar! Ik heb twee korte stukjes op TV mogen doen bij de programma’s “Wist je dat?” en “Feiten en Fabels”. Een erg leuke ervaring! Vind hier mijn moment of fame ;)De sfeer met de collega’s onderling is heel informeel, gezellig en op z’n tijd vind er een borrel of lasergame/kartsessie plaats! Maar natuurlijk zijn we ook vaak serieus en wordt er veelal hard gewerkt!stagiaire

Mis nooit meer een topdeal!