Dit zijn de leukste Scandinavische stedentrips | Weflycheap

Dit zijn de leukste Scandinavische stedentrips

Dit zijn de leukste Scandinavische stedentrips

Scandinavische stedentrips! Wil jij dit jaar een heerlijke stedentrip maken naar één van de Scandinavische landen? Wij zetten een paar leuke stedentrips voor je op rij:

Kopenhagen

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Een hele hippe stad! Hier kun je geweldig shoppen en er zijn talloze bezienswaardigheden en attracties, waaronder de bekende kleine Zeemeermin! Vergeet niet een terrasje te pakken in Nyhavn! 

Kopenhagen stedentrip

Oslo

Oslo in Noorwegen! Dit is de groenste hoofdstad ter wereld. Een heerlijk stadsleven maar ook veel natuur. In Oslo vind je veel leuke koffiebarretjes en designeritems! Daarnaast zijn er ook veel bezienswaardigheden/attracties en super leuke winkels.

Oslo stedentrip

Bergen

Bergen in Noorwegen: ook een super leuk idee voor jouw citytrip! Bergen is de tweede grootste stad van Noorwegen en ligt aan de westkust +  is bekend om haar zeevaart en handel.En wist je dat het treinspoor tussen Oslo & Bergen één van de mooiste treinritjes ter wereld is... Bucketlist!

Goedkope stedentrip Bergen

Stockholm

Dan nu het hippe Stockholm in Zweden! Stockholm is de hoofdstad en tevens grootste stad van Zweden. Je vindt er mooie gebouwen, musea en meer. Verder zijn er veel leuke Stockholmse cafés en winkeltjes! Een must-see!

Goedkope stedentrip Stockholm

Malmö

Wie een stedentrip naar Kopenhagen doet kan Malmö prima combineren. Hier ontdek je het échte Zweden! Een paar uurtjes met de trein vanuit Stockholm en dan ben je er!

Goedkope stedentrip Malmo

Helsinki

Dan de laatste topper: Helsinki! Helsinki is de hoofdstad van Finland. Dit is niet het eerste waar je aan denkt voor een stedentrip, maar zeker de moeite waard. Het is een hele moderne stad en er is veel te beleven.

Goedkope stedentrip Helsinki

Heb jij al één van bovenstaande steden bezocht?

Mis nooit meer een topdeal!