Header afbeelding

Uniek overnachten in ruimtehotel Voyager Station

Vanaf 2027 kun jij hier al overnachten!

Ben jij altijd op zoek naar de meest bijzondere hotels? Let dan goed op! Over een aantal jaar kun jij namelijk in de ruimte overnachten. Het lijkt misschien iets uit science fiction films, maar vanaf 2027 wordt het realiteit: het eerste ruimtehotel wordt dan geopend! Dit bijzondere hotel zal worden voorzien van de meest luxe faciliteiten en het uitzicht op de aarde en de maan is er één om nooit te vergeten. 

Over het ruimtehotel

Futuristisch design

Het bedrijf Orbital Assembly Corporation heeft de sensationale taak op zich genomen om het ruimtehotel, genaamd Voyager Station, te bouwen. De bouw van Voyager Station begint hoogstwaarschijnlijk al binnen 4 jaar! Het ruimtehotel zal er uit komen te zien als een grote cirkel, waar 24 'pods' aan verbonden worden. Deze ronddraaiende cirkel zal kunstmatige zwaartekracht opwekken, waardoor je normaal kunt blijven bewegen in het hotel. Niet alleen de locatie van het hotel, maar ook het design van het hotel wordt uitzonderlijk! Er ligt zelfs een plan op tafel om het hele ruimtehotel te digitaliseren. Digitale kunstwerken aan de muur, digitale dinertafels, waar je spelletjes op kunt spelen als je wacht op je eten en zelfs robots die te taak van serveerders op zich nemen! 

Bioscoop, spa, restaurants & meer!

Voyager Station zal ongeveer 400 gasten kunnen verwelkomen. Een verblijf in dit hotel wordt alles behalve saai. Naast het zeldzame uitzicht op de maan en aarde, beschikt het hotel namelijk over vele faciliteiten! Zo zal Voyager Station worden voorzien van een bioscoop, spa, fitnessruimtes, restaurants en bars. Om het echte 'ruimtegevoel' te behouden zal er zelfs ruimtevoedsel geserveerd worden in de restaurants. Terwijl je geniet van je luxe vakantie, zweef je ook nog eens om de aarde! 
 

Reserveer je plekje in het ruimtehotel Voyager Station 

De prijs van een vakantie naar de ruimte is nog niet bekend. Het bedrijf achter Voyager Station hoopt dat de uiteindelijke prijs van de 'ruimtevakantie' vergelijkbaar is met de prijs van een vakantie op een luxueus cruiseschip. Kan jij nou echt niet wachten om deze bijzondere reis te maken? Reserveer dan alvast je plekje bij Voyager Station

 

  1. Home
  2. blog
  3. ruimtehotel voyager station
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.