De tien meest bijzondere hotels ter wereld!

De tien meest bijzondere hotels ter wereld!

De meest waanzinnige hotels ter wereld hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Hotels met prachtige uitzichten, met wildlife voor de deur of zó afgesloten van de buitenwereld dat je ultiem tot rust kunt komen. Wat is jouw favoriet?

St. Lucia - Ladera Resort

Met uitzicht over de Piton Mountains en de Caribische zee is het Ladera resort één van 's werelds mooiste 5-sterren resorts. Vanuit je privézwembad geniet je met een cocktail in je hand van dit prachtige uitzicht. Hier wil je toch nooit meer weg?!

Filipijnen - Dedon Island Resort

Wat dacht je van een villa op een afgelegen eiland met witte zandstranden, perfecte surfspots en schattige vissersdorpjes? Welkom bij het Dedon Island Resort, een adembenemend resort met houten schommelstoelen en verrassende uitzichten. En als je een hapje eet in het restaurant dan weet je zeker dat het een lokaal en vers product is!

Zanzibar - The Manta Resort

The Manta Resort op Zanzibar beschikt onder andere over een drijvende hotelkamer. Als je hierin verblijft dan geniet je volkomen van ultieme rust en de onderwaterwereld. Duik jij binnenkort vanaf je hotelkamer zo de zee in?

Kenya - Giraffe Manor

Wildlife-liefhebbers kunnen hun hart ophalen! Als je verblijft in het Giraffe Manor Hotel in Nairobi dan zal het met regelmaat voorkomen dat je zit te ontbijten met een giraffe. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Finland - Kakslauttanen Arctic Resort

In het Finse gebied van Lapland vind je het Kakslauttanen Arctic Resort. Je slaapt in een heuse iglo en dit is dé perfecte spot om het Noorderlicht te spotten terwijl jij in bed ligt!

Zweden - Tree hotel

Een toffe bucketlist tip is het Tree Hotel in Zweden. Je verblijft in een moderne en milieuvriendelijk hotel boven de grond. Slaap bijvoorbeeld in de 'UFO' of de 'Bird's Nest'.

Bali - Panchoran Retreat

Een ander milieuvriendelijk resort is het Panchoran Retreat op Bali. Als je hier verblijft wordt je één met de natuur en kan je je verbazen over de wonderbaarlijk mooie uitzichten. 

Frankrijk - Attrap Réves Bubble Hotel

Een hotel voor de échte natuurliefhebbers: The Bubble Hotel! Je slaapt in een immense transparante kamer, omgeven door bomen en struiken zodat je privacy hebt. Dus houd je niet van kamperen maar wil je wel midden in de natuur slapen? Dan is dit de perfecte uitkomst!

Malediven - Conrad Maldives

Onderwater hotelkamers gemaakt van glas. Dat is het Conrad Maldives resort. Je slaapt midden in de Indische Oceaan, omgeven door alles wat onder water leeft! Durf jij het aan om hier te slapen? 

Chili - Montana Magica Lodge

In Zuid-Chili ligt het Montana Magica Lodge. Het gebouw lijkt op een vulkaan en spuwt water in plaats van lava. Het lijkt een ontmoetingsplaats waar het blauwe volk van Avatar samen kan komen met de hobbits en Ewoks ;-)

 

Mis nooit meer een topdeal!