Header afbeelding

De 10 meest bijzondere hotels ter wereld!

Overnachtingen die je nooit zult vergeten

Slapen tussen de giraffen, in een ufo of op 50 meter hoogte... Dat kan echt! Wij hebben de meest bijzondere hotels voor jou opgezocht. Deze bijzondere accommodaties bevinden zich niet alleen in het buitenland, maar ook in ons eigen landje! Een overnachting in één van deze hotels zul je niet snel vergeten. Wat is jouw favoriet?

Giraffe Manor - Kenya 

Wildlife-liefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit unieke hotel! Als je verblijft in het Giraffe Manor Hotel in Nairobi zal het met regelmaat voorkomen dat je zit te ontbijten met een giraffe. Giraffe Manor is een boetiekhotel dat zich bevindt op een reservaat, waar bedreigde giraffen leven. Een lokaal echtpaar is in 1979 een programma gestart, zodat de Rothschild-giraffen worden beschermd. Overnachten tussen de giraffen... Een ervaring om nooit meer te vergeten! 

 

Kakslauttanen Arctic Resort- Finland

In het Finse gebied van Lapland vind je het Kakslauttanen Arctic Resort. Je verblijf in een moderne iglo en overnacht onder een glazen koepel. Dit is dé perfecte spot om het Noorderlicht te spotten! 

Inntel Hotels Zaandam - Zaandam

Een bijzonder hotel in eigen land is dit uniek vormgegeven hotel in Zaandam! Het Inntel Hotels Zaamdam bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes. De kamers hebben ook allemaal een eigen thema en zijn stijvol ingericht. Zeker een bezoekje waard!

Inntel Hotels Zaandam

Montana Magica Lodge - Chili

In Zuid-Chili ligt het Montana Magica Lodge. Het gebouw lijkt op een gigantische, groene vulkaan en spuwt spa-water over de 'rotswanden'. Het hotel én de omgeving zijn prachtig. Het voelt alsof je je even op een andere planeet bevindt. Dat belooft een magisch verblijf. In de omgeving van dit hotel kun je het kleinste hert ter wereld spotten. Dit diertje is slechts 13 centimeter lang!

Tree hotel - Zweden

Een toffe bucketlist tip is het Tree Hotel in Zweden. Je verblijft in een modern en milieuvriendelijk hotel boven de grond. Dit bijzondere hotel beschikt over een aantal unieke accommodaties. Slaap bijvoorbeeld in een ufo of een mega vogelnest. Dat wordt een overnachting om nooit te vergeten!

Tree hotel Zweden

Attrap Réves Bubble Hotel - Frankrijk

Een hotel voor de échte natuurliefhebbers: The Bubble Hotel! Je slaapt in een immense transparante kamer, omgeven door bomen en struiken zodat je privacy hebt. Dus houd je niet van kamperen, maar wil je wel midden in de natuur slapen? Dan is dit speciale hotel de perfecte uitkomst!

Atlantis The Palm - Dubai

Onderwater hotelkamers gemaakt van glas... Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar in Dubai kan alles! Zo blijkt wel weer uit dit unieke hotel, Atlantis The Palm, gelegen in Dubai. Je slaapt in de Perzische Golf, omgeven door alles wat onder water leeft! Durf jij het aan om hier te slapen? 

meest bijzondere hotel ter wereld

Crane Hotel Faralda - Amsterdam

Crane Hotel Faralda, te vinden in Amsterdam, is nog een bijzonder hotel in Nederland. Overnacht in deze havenkraan, van maar liefst 50 meter hoog! Deze kraan is omgebouwd tot een luxe 5* hotel en beschikt over luxe suites met een knus interieur. Vanuit je bed heb je een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Book and Bed - Tokyo

Ben jij een echte boekenwurm? Dan ga je dit hotel met boekwinkelthema helemaal fantastisch vinden. Je kunt hier namelijk in een boekenkast slapen! Het boekenthema is terug te vinden in het hele hotel. Zelfs aan het plafond hangen boeken! Dit bijzondere hotel is te vinden in de bruisende stad Tokio.

Bijzonder hotel Tokio

Icehotel - Zweden

Het Icehotel in Zweden beschikt over héle bijzondere hotelkamers. Dit unieke hotel is niet voor koukleumen gemaakt, want je slaapt letterlijk op het ijs! De temperatuur in deze hotelkamers ligt tussen de -5 en -8 graden. Daarnaast beschikt het hotel ook over een icebar, waar je cocktails uit een glas van ijs kunt drinken. Brrrrr!

Icehotel Zweden 

Speciale hotels

Deze speciale hotels zijn toch te gek?! Ijshotels, ontbijten met giraffen, slapen in een iglo, verblijven in een boomhut, onderwaterhotels: je kan het zo gek niet bedenken. Er zijn ongetwijfeld nog meer bijzondere hotels op de wereld. Welk hotel hoort volgens jou ook op dit lijstje?

  1. Home
  2. blog
  3. de meest bijzondere hotels ter wereld
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.