Onder de peperbus, is โ€˜t leven altijd knus; Zwolle: | Weflycheap

Onder de peperbus, is โ€˜t leven altijd knus; Zwolle:

Onder de peperbus, is ‘t leven altijd knus; Zwolle:

Hi WeFlyCheap, mag ik een blog schrijven over mijn wintersport? Ging niet door. Mag ik een blog schrijven over een stedentrip? Ging niet door. Wat vinden jullie van een blog over het inpakken van je backpack? Neh, niet origineel genoeg. Dan moet je je informatie voor de blog maar uit eigen land halen. En toen viel al snel de keus op Zwolle. De stad waar ik geboren en getogen ben én waar het kantoor van WeFlyCheap gevestigd is. Naast de welbekende Peperbus, Sassenpoort, museum de Fundatie en de Librije heeft Zwolle veel meer te bieden. Hieronder 3 verrassende highlights.

Mixstore in hartje Zwolle:

Tijdens het eerste gastbloggersevent van WeFlyCheap zijn we, na een gezellige start op het kantoor, verder gegaan met borrelen bij Pistache. Deze relatief nieuwe hotspot in het centrum van Zwolle presenteren op een unieke wijze opkomende merken binnen de mode en lifestyle. Daarnaast is er plek voor een kop koffie of dus een uitgebreide borrel met veel lekkere snacks. Ook kun je Pistache boeken voor koffie op locatie of staan ze bij evenementen als bootcamps of grote outdoor festivals.

Pistache

Barista café:

Bij Barista café hebben ze van koffie hun handelsmerk gemaakt. Iedereen heeft het tegenwoordig druk, maar Barista café wil een plek creëren waar je ongestoord en in een huiselijke sfeer kan genieten van hoogstaande koffie. Dit café mocht ons 1 april j.l. ontvangen tijdens het tweede gastbloggersevent. Na een SEO training en een Q&A met Cynthia van cynthia.nl, zijn we wezen borrelen in dit café. Genoten hebben we van de champagne vooraf en de zorgvuldig bereide hapjes. In dit prachtig ingerichte café kom je echt even tot rust en is de drukke werkelijkheid even ver weg.

homebaked

Lakeside Zwolle:

Buiten het centrum van Zwolle, bij de Wijthmenerplas, ligt Lakeside. Een stijlvolle beachclub waar je ook vele indoor- en outdoor activiteiten hebt. Eén van deze activiteiten is waterskiën of wakeboarden aan de kabelbaan. Ik heb dit zelf met een teamuitje gedaan, maar ook individueel of in duo’s is dit te boeken. Voorafgaand kun je lekker in de zon (als die er is, je weet het niet in Nederland) genieten van een vers bereide lunch of na de activiteit uitgebreid gaan dineren of bijvoorbeeld barbecueën. Buiten de vele activiteiten die hier te doen zijn, kun je ook lekker wandelen om de Wijthmenerplas heen en even pauzeren met een lekkere bak koffie bij Lakeside. Zoals je leest is er voor ieder wat wils en ik hoop dan ook dat jullie deze plek een keer gaan bezoeken.

zwolle

Mis nooit meer een topdeal!