Op zoek naar de perfecte trouwlocatie in het buitenland

Communieliefde

Het begon allemaal in 1992, toen ik als verlegen meisje in mijn witte communiejurkje en roze lakschoentjes naast een jongen in een zwart jeanspakje moest staan om samen op de klassenfoto te gaan. Ik keek giechelend onder mijn wimpers door en observeerde zijn outfit van top tot teen. Hij droeg een groen strikje om zijn witte blouse en zijn uitgekamde krullen wapperde in de wind. Het mooiste vond ik zijn ondeugende lach. De eerste lente zonnestralen braken door en voordat we het in de gaten hadden was de foto al gemaakt. Dat we allebei even zuur op de foto zouden staan, door het felle tegenlicht, daar kwamen we een paar jaar geleden pas achter.

Emigreren

Nadat ik groep 8 had afgerond verhuisde ik samen met mijn familie naar het buitenland voor het werk van mijn vader. Wat in eerste instantie om een tijdelijke uitzending zou gaan, liep uit tot een veel groter avontuur. Zo verhuisde we van Surabaya, naar Singapore, van Singapore naar Taipei en van Taipei naar Jakarta. Heimwee naar Nederland heb ik geen moment gehad en ik koos er daarom voor om in Engeland af te studeren. Na een jaar werkervaring opgedaan te hebben in Londen besloot ik om naar Brussel te verhuizen voor een nieuwe baan. Vanaf dat moment kwam ik weer in contact met oud klasgenoten uit Nederland. Zo ook met het mysterieuze jongetje die naast mij op de communiefoto stond! Hij vroeg zich af waar ik al die jaren gebleven was.

Passie voor reizen

Vanaf het moment dat we weer in contact kwamen werden we tot over onze oren verliefd op elkaar. Ook kwamen we er al snel achter dat we een enorme passie voor reizen deelde. Daarom besloten we om na een paar weken al samen op vakantie te gaan. Vriendinnen verklaarde me voor gek maar wij zagen het als een ultieme relatietest. Een relatietest die we hebben doorstaan want na een paar maanden woonde we samen in Nederland en na twee jaar waren we verloofd.

Kelly blog foto 2 Kelly blog foto 3

Verliefd, verloofd, getrouwd?

Volgend jaar zijn we 5 jaar verloofd. Familie en vrienden zijn ondertussen al vergeten dat we überhaupt nog gaan trouwen, maar onze liefde voor reizen heeft onze ogen geopend. Waarom zouden we ons tot ons kikkerlandje beperken als er nog zo veel mooie, maar vooral ook zonnige landen bestaan? We dromen er van om tijdens het uitspreken van onze gelofte omringt te worden door een prachtig landschap met palmbomen, om de zee te ruiken en om de zon op ons gezicht te voelen. We dromen er van om onze liefde te bezegelen samen met échte dierbaren om ons heen. Een intieme bruiloft die tegelijkertijd iedereen een fijn vakantiegevoel geeft. Eén blik uit het raam en we weten dat dit in Nederland niet gaat gebeuren. Weg droom? Absoluut niet.

Volgend jaar is het dan zo ver! Wij geven elkaar het jawoord op de dag dat wij precies 25 jaar geleden samen de communie deden. Waar? Dat weten we nog niet.

Kelly blog foto 4

Destination wedding

Om hier achter te komen gaan we dit jaar veel op reis maar blikken ook terug op landen waar we al geweest zijn. Wij hebben in de aflopen jaren veel van de wereld gezien en hebben de meest fantastische plekken mogen ontdekken. Het ene land ademde pure romantiek, het andere land bruiste van avontuur. En wat ze gemeen hadden was dat het bijzondere plekken waren; plekken waar wij herinneringen hebben gecreëerd die we nooit meer vergeten en wellicht wel willen trouwen! Ik neem jullie daarom mee met onze zoektocht naar onze ideale “destination wedding’. Voor iedereen die nieuwsgierig is of zelf op zoek is naar een unieke trouwlocatie in het buitenland schrijf ik de komende tijd deze blogs en reis je met me mee van Aruba naar Curaçao, van Mexico naar Florida, en van Bali naar Ibiza en Italië!

Veel liefs van een reizende verloofde!

Kelly

Mis nooit meer een topdeal!