ontdek de mooiste bestemmingen vanuit je woonkamer

6x de gaafste virtuele reizen

Ontdek de mooiste bestemmingen vanuit je woonkamer

Mis jij het ontdekken van nieuwe bestemmingen ook zo? Door de reisbeperkingen zijn veel van onze reisdromen op pauze te komen staan. Om toch een beetje dat verslavende reisgevoel te kunnen ervaren, hebben wij 6 virtuele reisbestemmingen voor je opgezocht. Ga virtueel op ontdekking uit en bezoek deze bijzondere bestemmingen vanuit je woonkamer. Tip: als je beschikt over een vr-bril moet je deze zeker gebruiken!

Londen

Deze tour begint in de London Eye en vanuit deze populaire bezienswaardigheid kun je vervolgens ruim 25 beroemde hotspots in Londen bezoeken. Aanschouw het symbool van Engeland, de Big Ben, neem een kijkje in de prachtige kerk Westminster Abbey en wandel langs Buckingham Palace. Dankzij de 360 graden camera’s voelt het net alsof je je echt in deze wereldstad bevindt.

De Chinese Muur

Wandel over de Chinese muur en geniet van de prachtige uitzichten. De Chinese muur staat op de Werelderfgoedlijst en is -normaal gesproken- een veel bezochte bezienswaardigheid. Ontdek de Chinese muur nu zonder omringd te zijn met honderden toeristen ;).

Virtueel reizen Chinese muur

De Khumbu, Nepal

Trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekking uit in de heilige valleien van Nepal! Met deze reis proef je de cultuur van Nepal en maak je kennis met de Sherpa-bevolking. De lokale inwoners stellen zich aan je voor, door middel van video’s en vertellen verhalen over de geschiedenis van de bijzondere bestemming. Je kunt zelfs het dorpje bewonderen en een kijkje nemen in de school, bibliotheek en apotheek van Khumbu.

Petra, Jordanië

Deze bestemming heb je vast wel eens voorbij zien komen in actiefilms. Petra: de beroemde, roze-rode rotsstad van de Nabateeërs. Nu krijg je de kans om de stenen stad van dichtbij te bekijken! Tijdens de tour worden er interessante feitjes gegeven en leer je over de geschiedenis van de oude stad. Bezoek de beroemde schatkamer, Al Khazneh en maak een tocht door de woestijn met indrukwekkende bezienswaardigheden!

De Piramiden van Gizeh

Met deze indrukwekkende tour bezoek je de Piramiden van Gizeh. Bepaal zelf je route of volg een rondleiding en leer over de geschiedenis van deze monumenten. Met deze virtuele tour breng je de warmte van Egypte en de cultuur van Caïro zo je woonkamer in.

Virtueel reizen piramide

Kenia, Oost-Afrika

Houd je van wilde dieren, zoals olifanten, zebra’s en apen? Dan moet je echt eens naar deze livestream kijken! Deze webcams hangen op verschillende plaatsen in een reservaat in Kenia. Zo worden de meest bijzondere dieren gespot en kun jij live meekijken!

Via explore.org kun je nog veel meer livestreams volgen. Kijk bijvoorbeeld live mee met een pandafamilie of volg een orka. Hoe gaaf is dat! Ook via Google Bestemmingen zijn er nog tientallen bijzondere bestemmingen te vinden!

 

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!