Het mooiste strand van Ibiza

Life is better at the beach - mooiste strand van Ibiza 

Voor mij is dat zeker waar! Liggend op een handdoek, genietend van de brandende zon op mijn gebruinde huid en het uitzicht, denk ik er aan hoe fijn het is om op een eiland te wonen. Een eiland met meer dan 70 stranden, allerlei soorten en maten. Een van mijn favoriete stranden is Cala Comte, een (klein) strand aan de Zuid-West kust; net voorbij Cala Bassa. Het water is hier helder blauw, zo helder dat je de visjes kunt zien zwemmen. Het uitzicht is fantastisch en het strand is vooral in het hoogseizoen erg populair.

Verliefd op Ibiza

Voordat ik aan mijn stage begon werd het volgende tegen mij gezegd: ‘Je vindt Ibiza helemaal geweldig, of je vindt er helemaal niks aan’. Twee meiden die ik op het eiland ontmoet heb zeiden: ‘Ik ben echt verliefd geworden op dit eiland’. En ja, het is echt waar, ook ik ben letterlijk verliefd op Ibiza en zou er graag zo vaak mogelijk naartoe willen. Helaas gaat dat niet altijd, maar dagdromen kan natuurlijk wel!

Voordat ik naar Ibiza vertrok heb ik al een klein beetje kennis kunnen maken met het strand van Cala Comte. Namelijk door, hoe kan het ook anders, de film verliefd op Ibiza. Verschillende scenes uit deze film zijn opgenomen op dit strand. De strandtent waar Lizzy (de weddingplanner van Kevin en Elza) werkt is de bekende club Sunset Ashram.

mooiste strand van ibizamooiste strand van ibiza

Sunset Ashram

Sunset Ashram staat vooral bekend om de geweldige zonsondergang. ’s Avonds is er muziek en kun je genieten van een lekker gerecht of een lekkere borrel. Vergeet in het hoogseizoen niet te reserveren, het zit er dan stampvol. Aan de voorkant van Sunset Ashram vindt je een leuk winkeltje met sieraden, kleding, tassen en hoedjes.

mooiste strand van ibiza

Activiteiten

Naast relaxen in de zon of zee en drankjes doen bij Sunset Ashram, is er voor de sportievelingen onder ons genoeg te doen. Zo kun je bij een klein tentje op het strand bijvoorbeeld een waterfiets of jetski huren.

Mis nooit meer een topdeal!