Header afbeelding

Santorini luxury hotels

Top 6 meest luxe hotels op Santorini

Wegdromen bij de meest prachtige en luxe hotels... Op droomeiland Santorini kan dat gegarandeerd! Santorini is een eiland van Griekenland in de Egeïsche Zee. Het eiland is ontstaan door een gigantische vulkaanuitbarsting en is daardoor erg bergachtig met steile rotswanden. Santorini staat bekend om de witgekalkte huisjes, koepeltjes met blauwe daken en natuurlijk de idyllische windmolens. Iedereen moet dit unieke eiland een keer bezocht hebben. Wij hebben alvast de 6 mooiste hotels van Santorini voor je opgezocht.

Dit zijn de top 6 meest luxe hotels op Santorini

  1. Aqua Luxury Suites
  2. Cavo Bianco
  3. Katikies hotel
  4. La Perla Villas & Suites
  5. Oia Santo Maris Luxury Suites en Spa
  6. Astro Palace Hotel & Suites

1. Aqua Luxury Suites - Stijlvol en modern

Aqua Luxury Suites is een heerlijk hotel, waar je helemaal tot rust kunt komen. Boek een kamer met privézwembad en geniet van het prachtige uitzicht over de Egeïsche zee. De kamers zijn strak en stijlvol ingericht. Na een verblijf in dit 5-sterrenhotel op Santorini wil je nooit meer naar huis!

Luxury hotel Santorini - Aqua Luxury Suites

2. Cavo Bianco - Veel luxe voor weinig geld

Cavo Bianco is een hoog beoordeeld 5* hotel. Dit stijlvolle hotel bevindt zich aan het strand en heeft een knusse inrichting. Geniet van een cocktail aan de rand van het zwembad en geniet van de Griekse zon. Ben je toe aan wat extra luxe? Boek dan een kamer met bubbelbad of privézwembad. Heerlijk!

Luxury hotel Santorini - Cavo Bianco

3. Katikies hotel - Met een prachtige infinity pool

Wauw.... hier wil jij toch heerlijk vertoeven? Dit droomhotel ligt 300 meter boven het blauwe water van de Egeïsche Zee, hierdoor heb je vanuit de infinity pool een prachtig uitzicht op de Caldera. Katikies hotel is de perfecte uitvalsbasis om de pittoreske omgeving vanuit te verkennen. Je zult je zeker gaan vermaken in deze indrukwekkende omgeving én dit bijzondere hotel.

Luxury hotel Santorini - Katikies hotel

4. La Perla Villas & Suites - Unieke grotwoningen

La Perla Villas & Suites is een luxe boutique hotel op Santorini en beschikt over suites in grotwoningen! Dit 5* hotel is gelegen op een klif, waardoor je een indrukwekkend uitzicht over zee hebt. La Perla Villas bevindt zich op loopafstand van de winkels en talloze restaurants in de omgeving. Deze foto’s zijn al indrukwekkend, ga dan maar eens na wat je in het echt zult zien...

Luxury hotel Santorini - La Perla Villas Suites

5. Oia Santo Maris Luxury Suites en Spa - Authentieke Griekse stijl

Dit luxe hotel ligt aan de rand van het dorpje Oia. Oia Santo Maris Luxury Suites and Spa is helemaal in authentieke Griekse stijl ingericht en is voorzien van een infinity pool. De suites beschikken over een bubbelbad! Wanneer je verblijft in dit super-de-luxe resort kan je rekenen op een prachtige zonsondergang. Schenk jezelf een glaasje champagne in, neem plaats in de bubbelbad en geniet van het adembenemende uitzicht.

Luxury hotel Santorini - Oia Santo Maris Luxury suites and spa

6. Astro Palace Hotel & Suites - Je eigen zwembad

Stel je eens voor: je ligt aan de rand van je privézwembad, je hoort de zee en geniet van een cocktail... Dat klinkt toch als een droom?! Astro Palace Hotel & Suites is een kleinschalig, 5* hotel in het hart van Santorini. Dit hotel heeft alles in huis voor een relaxte vakantie. Kom weer helemaal opgeladen thuis!

Luxury hotel Santorini - Astro Palace Hotels Suites

  1. Home
  2. blog
  3. luxe droom hotels santorini
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.