Header afbeelding

Met de familie naar New York

New York is the place to be voor jong en oud. Er is in deze geweldige stad van alles te doen voor stellen en vriendengroepen, maar ook voor gezinnen zijn er genoeg leuke activiteiten. En hoe leuk is het om als eindexamencadeau of gewoon tussendoor een paar dagen naar New York te gaan met je zoon of dochter! 

Shoppen en Broadway

Moeder en dochter kunnen natuurlijk hun hart ophalen bij alle prachtige winkels op Fifth Avenue. En ook de grote warenhuizen Bloomingdale’s en Macy’s zijn geweldig om urenlang rond te struinen. Na een lange dag shoppen kun je je voeten laten rusten bij een van de indrukwekkende musicals op Broadway. Van The Lion King tot Charlie and the Chocolate Factory en van Cats tot Amélie, op Broadway vind je voor ieder wat wils.

New York

Bezoek een sportwedstrijd

Vaders en zonen zijn waarschijnlijk wat minder geïnteresseerd in het afgaan van alle winkels in Manhattan. Maar uiteraard biedt The Big Apple ook genoeg voor de heren. Het is bijvoorbeeld geweldig om een sportwedstrijd in New York bij te wonen in een van de grote stadions van de stad. Ga naar een wedstrijd van de New York Yankees en je voelt je een echte New Yorker! Is iedereen in het gezelschap 21+? Dan is de Brooklyn Brewery in de hippe wijk Williamsburg een bezoek waard. In deze bekende brouwerij kun je een tour doen en, uiteraard, proeven van het huisgebrouwen bier. ‘s Avonds nog wat energie over? Bekijk de stad dan van boven, in een trendy rooftopbar. Met een cocktail of biertje in je hand geniet je optimaal van het geweldige uitzicht over The City That Never Sleeps. 

New York 4

Highlights van New York

Als jullie met het hele gezin tegelijk op pad willen, sla de bekende bezienswaardigheden dan zeker niet over. Het beklimmen van het Empire State Building en Top of the Rock, een fietstocht door Central Park en natuurlijk een wandeling over Times Square, het zijn allemaal bijzondere activiteiten die je citytrip naar New York onvergetelijk zullen maken!

New york 2

 

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. familie naar new york
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.