Een onvergetelijk aanzoek in New York City!

Een onvergetelijk aanzoek in New York!

New York is de stad waar wij allebei onze hart aan verloren hebben. Ik hoefde dus niet lang na te denken waar ik Chalana ten huwelijk zou vragen. Als echte reisliefhebbers wist ik dat een mooie locatie zou bijdragen aan de wow-factor. De locatie kiezen was dus makkelijk, de uitvoering kostte wat meer tijd.

New York

Het zou de tweede keer zijn dat wij deze fantastische stad zouden bezoeken, Chalana had dus veel bezienswaardigheden op de planning staan waar ze heen wilde. Ik besloot deze te combineren met het aanzoek. Eén van deze bezienswaardigheden was 'Top of the Rock', ik wist meteen dat dit de locatie zou zijn waar ik de grote vraag zou stellen. Het uitzicht zag er op foto's al magisch uit, dat zou in het echt nog indrukwekkender zijn!

new-york-

Speurtocht door Manhattan

Omdat Chalana heel erg van spelletjes houdt (en enorm fanatiek is) maakte ik een speurtocht. De speurtocht ging dwars door Manhattan met verschillende opdrachten op verschillende locaties. Zo moest er bijv. een foto worden gemaakt op Grand Central station, een foto met een levensgrote M&M (tot grote hilariteit zorgde fanatieke Chalana ervoor dat de man die in het M&M pak rondliep, uit zijn pauze werd gehaald omdat zij extra punten wilde scoren) en een selfie met een echte New Yorkse politieagent (de wil om te winnen was groter dan de angst om de nors uitziende agent aan te spreken). Ook zaten er vragen tussen de opdrachten voor extra punten, de speurtocht had dus ook een educatief tintje.

new-york- new york

Volgens de speurtocht (die ik zogenaamd had gekocht bij een bedrijf) zouden wij strijden tegen andere koppels. Aan het einde van de middag zouden wij verzamelen bij Top of the Rock en zou de eigenaar van het bedrijf van de speurtocht een prijs komen uitreiken. Omdat het nog een redelijk nieuw bedrijf was wilde de eigenaar gelijk wat foto's maken voor zijn website. Hier trapte Chalana volledig in, de eigenaar was namelijk een professionele fotograaf die ik via Skype over mijn plan had ingelicht en hij speelde volledig mee. Hij vroeg Chalana bij aankomst meteen naar hoeveel punten zij had verzameld. Toen we eindelijk boven waren, werden we getrakteerd op een van de meest spectaculaire uitzichten ter wereld. Toen ik het zag wist ik het meteen: dit is dé perfecte plek om deze mooie vraag te kunnen stellen. De fotograaf positioneerde ons (met de speurtocht in hand) in verschillende posities en nam foto's. Toen het moment kwam dat hij de speurtocht weg legde en zei 'let's do something a litte romantic', wist ik dat het moment was aangebroken.

Wij zijn zo blij dat de foto's zo goed gelukt zijn. En tot op de dag van vandaag vinden wij het geweldig om ons aanzoek-verhaal te vertellen en te laten zien! En volgende maand mogen we New York weer bezoeken, houd onze blog daarom zeker in de gaten!

   new-york- new york

Tips voor een aanzoek in het buitenland:

- Maak het aanzoek nog specialer door de grote vraag te stellen op een mooie locatie. Zo zal die plek altijd een bijzondere plek in jullie hart hebben.

- Houd er rekening mee dat als je het aanzoek doet bij een grote attractie zoals 'Top of the Rock' of de 'Empire state building', je door de beveiliging moet. Zorg dat je de organisatie van tevoren hierover inlicht en verstop de ring tactisch (niet dat degene die jouw fouilleert opeens het ringdoosje uit je zak tovert waar je vriendin bij staat met de vraag 'wat is dit?', weg verassing).

- Geniet! Het doen van een aanzoek is stressvol, ook al ben je al 10 jaar samen. Zorg daarom dat zodra de grote vraag gesteld hebt (en zij 'ja' heeft gezegd), je geniet van de omgeving en het moment.

new york

Heb jij jouw grote liefde ten huwelijk gevraagd op reis? Of ben je zelf ten huwelijk gevraagd op een droombestemming? Laat het ons weten!

Mis nooit meer een topdeal!