Een dag in het paradijs | Weflycheap

Een dag in het paradijs

Een dag in het paradijs

Goedemorgen!

8:00 Wij worden wakker met een fantastisch humeur. Tussen de kieren van het gordijn zien wij dat het ook vandaag een super zonnige dag gaat worden, heerlijk! We springen snel uit bed om het gordijn en de deur naar het terras open te doen. Wat is het al warm! Wij kleden ons snel aan en gaan richting het ontbijt.

paradijs

8:50 Bij het ontbijt komt oase van kleuren en geuren ons tegemoet. Aan de ene kant staat een kok een eitje met ingrediënten naar keuze voor je te bakken en aan de andere kant staat een walhalla aan verschillende soorten zoete en hartige broodjes. Na een fantastisch ontbijt, pakken wij onze spullen en gaan meteen richting het strand!

10:00 Even snel insmeren met zonnebrandcrème en hup het water in. We worden begroet door een kleine haai, niet erg want hij doet niets. We maken ook even een strandwandeling. Je kan het hele eiland in 45 minuten rondlopen. Om de paar 100 meter stoppen wij om de prachtige omgeving in ons op te nemen, het lijkt wel uit een film. Na een paar uur te hebben gezwommen en boekjes hebben gelezen op onze super comfortabele strandbedjes, is het tijd voor de lunch.

paradijs

12:30 Er wacht een fantastisch lunch op ons: verse vis van de grill. Vanochtend gevangen in de zee waar wij net nog in lagen. Het is allemaal even lekker!

13:20 Na de lunch is het te warm voor het strand, dus besluiten wij even te vertoeven aan het zwembad. Het prachtige uitzicht zorgt ervoor dat we verscheidene Instagram waardige foto's kunnen maken. We lezen wat, we zwemmen wat en genieten enorm! Na het drinken van een heerlijke cocktail, is het tijd om te snorkelen! Eén van onze favoriete bezigheden op vakantie.

paradijs

paradijs

paradijs

16:00 Het is tijd om te verkassen naar de andere kant van het eiland. Daar is het namelijk sunset happy hour in de strandbar met live muziek en prachtig zicht op de zonsondergang. 

18:12 De zon is onder en de bar zet overal kleurige led lampen aan. De avond gaat duidelijk van start onder het genot van live muziek.

paradijs

18:20 Terug op de hotelkamer douchen wij snel en maken ons klaar voor het diner. Onze kamer is helemaal schoongemaakt en er ligt allemaal drinken voor ons klaar. Er wordt zo goed voor ons gezorgd hier.

20:00 Tijd voor het diner. De ober vertelt ons het thema van het diner van die avond. Wij genieten enorm van alle lokale gerechten en de verhalen van onze ober over de lokale cultuur.

21:30 Entertainment time! Er staat vanavond veel op het spel, er is namelijk een heuse 'crab race'. De krabjes worden los gelaten in een soort sjoelbak, degene die het eerst bij de finish is wint. Wij mochten zelf een krab uitkiezen "welke zullen we doen? Die? Nee, die heeft net gewonnen, die is vast nu heel moe! Die dan? Nee, die is te dik dus vast niet heel snel", uiteindelijk maken we een keuze. Na een hele hoop aanmoedigen, komt onze krab op de eerste plaats. De hoofdprijs winnen we niet (net het verkeerde lootje gekozen), maar wel een water karaf met logo van het resort. Leuk voor thuis!

22:45 De krabjes worden weer veilig naar het strand gebracht en de ruimte wordt omgetoverd in een heuse disco met kleurige lichtjes en een DJ. Wij drinken nog wat met wat andere gasten maar maken ons snel uit de voeten zodra de Karaoke machine tevoorschijn wordt gehaald.

00:30 Het is tijd om te slapen en uit te rusten van een prachtige dag in het paradijs. Morgen weer zo'n dag?

paradijs

Mis nooit meer een topdeal!