De top 5 hoogste uitkijkpunten ter wereld die je niet mag missen!

Heb je geen hoogtevrees? Of wil je graag jouw angsten overwinnen? Neem dan eens een kijkje vanaf één van deze top vijf hoogste uitkijkpunten ter wereld! Ze geven een prachtig uitzicht over de stad & omgeving, zeker de moeite waard! :)1. Canton Tower in Guangzhou. Het indoor-uitkijkpunt ligt op 488 meter hoogte. Maar als je durft, kun je ook tussen de 170 & 350 meter hoogte de trap aan de buitenkant van het gebouw nemen of bovenaan het gebouw genieten van het uitzicht in de "Bubble Tram"! Voor ongeveer €20 per persoon kun je een kijkje nemen op het uitkijkpunt & voor slechts een tientje extra kun je al een rit maken in het reuzenrad!

canton tower

 

2. Op 474 meter hoogte vind je het uitkijkpunt vanuit het World Financial Center in Shanghai met een prachtig uitzicht over De Bund! Het observatiepunt bevindt zich boven de opening in het gebouw, zoals op de foto is te zien. De vloer is van glas, dus je kunt er doorheen kijken naar beneden. Dit geeft een extra touch aan dit geweldige uitkijkpunt! Voor ongeveer €20 per persoon kun je al een kijkje nemen!

ShanghaiWorldFinancialCenter

 

observation deck

3. Vanaf een hoogte van 452 meter heb je een goed uitzicht over het snel veranderende metropool Dubai, vanuit de Burj Khalifa. Hier zijn ze altijd aan het bouwen en de skyline wordt alsmaar groter & breder! Je kan een entreeticket kopen voor ongeveer €25 per persoon.

dubai

 

dubai4

4. Kijk neer op het gigantische Tokyo vanuit de Skytree op 451 meter hoogte. Je kunt er zelfs lekker dineren of een drankje doen in het restaurant of de bar, waaruit je een spectaculair uitzicht hebt. Ook hier betaal je ongeveer €20 voor je kaartje. Mocht je willen gaan dineren, neem dan een goed gevulde portemonnee mee ;)

skytree3

 

skytree2

5. 446 Meter hoogte: De CN Tower in Toronto! Ook hier kun je een avontuurlijk kijkje nemen vanaf een van de hoogste uitkijkpunten ter wereld! Je kan namelijk gaan "wandelen" over de rand van de CN Tower! Een gewoon ticket koop je voor €25 en als jij wil lopen over de rand van de toren, dan betaal je er ongeveer €130 voor!

cn

 

CN tower

Mis nooit meer een topdeal!