5 beste stranden curacao

De 5 mooiste stranden van Curaçao

#Goals: hagelwitte zandstranden en azuurblauwe zee

Curaçao: het eiland dat garant staat voor witte stranden, een heldere zee, veel zon en temperaturen rond de 30 graden. Dé vakantiebestemming, waar je onbezorgd kunt genieten van de lekkerste cocktails op een hagelwit zandstrand. Benieuwd wat de mooiste stranden zijn op het magische eiland Curaçao? Lees snel verder! 

1. Grote Knip, Westpunt.

Geen grote strandtenten, geen luxe bedjes (wel wat bedjes), maar heel veel zand. Het rif is iets verder weg, dus niet het beste snorkelstrand. Dit strand is vooral zo fijn, omdat het hier zo rustig en relaxed is. Je ligt niet zij-aan-zij met andere zonaanbidders. Hier kun je perfect tot rust komen. Neem wel wel je eigen eten en drinken mee, want dat is hier niet heel makkelijk verkrijgbaar.

2. Cas Abao

Cas Abao een strand waar je alleen tegen betaling op mag, maar dat is het geld zeker waard. Er liggen mooie riffen voor de kust, waar je uren boven rond kunt dobberen. Ze hebben een stukje verder in de baai een ponton liggen waar je even uit kunt rusten voordat je weer verder snorkelt of waar je uren in de zon kunt bakken. Cas Abao heeft wifi, ligbedden en een gezellig bar met terras. Mocht dit je nog niet overtuigd hebben: Cas Aboa is uitgeroepen tot één van de mooiste stranden ter wereld.

3. Playa Lagun

Playa Lagun bevindt zich tussen twee kliffen. Door de grote rotspartijen aan beide kanten is dit een perfecte plaats om te snorkelen. Playa Lagun heeft Wifi en ook vind je een strandtent boven op een rotsklif. Daarnaast mag je hier legaal BBQ-en. Het is niet zo’n groot strand, dus het voelt wel snel vol. Zeker met alle grote leguanen die er ook rond lopen, of precies op jouw strandstoel willen liggen.

4. Playa Porto Marie

Ook Playa Porto Mari is een waanzinnig strand met een prachtige onderwaterwereld, comfortabele ligbedden en wifi. Maar wat dit strand ook erg fijn maakt, zijn de Hollandse patat en frikandellen Yep, hier kun je genieten als vakantieganger die alles heeft wat ze thuis ook altijd heeft. Het net lijkt alsof je in Nederland bent, maar dan met zon en azuurblauw water.

5. Cas Abou

Cas Abou staat bekend om de kleurrijke wegwijzer die je op veel vakantiekiekjes van Curaçao terugvindt. Cas Abou is een gemoedelijk strand, waar je heel goed kunt snorkelen, verschillende restaurantjes en bars vindt en kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Dit strand is the place to be als je ultiem wilt relaxen onder de zon!

Bestemmingen

Waanzinnige Curaçao deals

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!