Header afbeelding

Zoover

Zoek je een pakketreis met eerlijke beoordelingen? Kies dan voor Zoover. Of je nou een vliegvakantie zoekt of liever met je caravan op pad gaat, Zoover biedt een scala aan vakanties.

Reisorganisatie Zoover

Zoover is ooit begonnen om vakantiegangers de kans te geven om ervaringen te delen. Uiteindelijk zijn er miljoenen reviews en afbeeldingen gedeeld. Dit draagt bij aan de zoektocht van jouw perfecte vakantie. Ben je niet helemaal zeker over een hotel? Lees dan op je gemak alle reviews door die gedeeld zijn op de Zoover website. Ook vind je hier afbeeldingen genomen door gasten. Zo kun je ze eenvoudig vergelijken met de foto’s die de aanbieder geplaatst heeft.

 

Tegenwoordig is Zoover veel meer dan alleen een beoordelingswebsite. Je kunt er nu je eigen Zoover vakantie boeken naar populaire bestemmingen, zoals Turkije, Griekenland en Spanje. Je profiteert niet alleen van goede prijzen, maar ook van talloze eerlijke beoordelingen. Daarnaast sorteer je eenvoudig op jouw gewenste vakantietype. Wordt het een all inclusive vakantie? Of last minute op stedentrip? Het is allemaal mogelijk wanneer je een vakantie boekt bij Zoover.

Zoover beoordelingen

Zoover heeft door de jaren heen vele beoordelingen verzameld. In totaal zijn er 3,8 miljoen onafhankelijke reviews over vele hotels, van Duitsland tot Mexico en van IJsland tot Australië. Wanneer je zoekt op het hotel waar je interesse in hebt, zul je een gemiddeld cijfer zien. Daarnaast zie je hoeveel Zoover beoordelingen er geschreven zijn. Klik op het hotel en scroll naar “reviews”.

 

Hier lees je de vele Zoover beoordelingen van een specifiek hotel. De reviews zijn voorzien van naam, datum van verblijf, samenvatting en cijfers voor diverse onderdelen. Dit kan gaan over de kamers, het eten, de service en de prijs/kwaliteit. Ben je zelf op vakantie geweest en wil je graag je ervaring delen? Dat kan uiteraard ook via Zoover. Op die manier help je toekomstige reizigers.

undefinedMet Zoover naar Mexico

Zoover in Nederland

Je kunt verre reizen boeken via Zoover, maar je kunt natuurlijk ook voor Zoover Nederland kiezen. Er zijn namelijk duizenden accommodaties, allemaal lekker dichtbij. Sorteer hierbij op type accommodatie, zoals vakantiehuizen, hotels en campings. Ook bepaal je in welke regio je wilt verblijven in Nederland.

 

Zoover Nederland geeft je een eenvoudig overzicht met beoordelingen en aanbieders. Via Zoover kun je tot dusver alleen vliegvakanties boeken. Een vakantie in Nederland boek je uiteindelijk via een partner van Zoover.

Met Zoover naar Turkije

Wil je zorgeloos genieten en lekker in de zon relaxen? Ga dan met Zoover naar Turkije! Of je nou aan de Turkse Rivièra verblijf of kiest voor een hotel aan de Egeïsche Kust, Turkije is bij uitstek een heerlijk vakantieland. Het staat bekend om haar luxe all inclusive resorts, voorzien van vele restaurants, zwembaden, waterparken en privé stranden.

 

Wil je via Zoover een trip naar Turkije boeken? Dan kun je gebruikmaken van een makkelijk overzicht. Vul jouw voorkeuren in en zie in één oogopslag de prijzen van de hotels en wat hierbij inbegrepen zit.

Overgenomen door Vakanties.nl

Zoover is tegenwoordig in handen van Vakanties.nl. Dankzij deze overname is het mogelijk om nu een groot aanbod aan vliegvakanties direct bij Zoover te boeken. Tegelijkertijd zal je je gemakkelijk kunnen inlezen voordat je een vakantie boekt, vanwege de reeds bestaande Zoover beoordelingen.

Veelgestelde vragen over Zoover

Wat is Zoover?

Welke bestemmingen biedt Zoover aan?

Door welke partij is Zoover overgenomen?

Wat houden Zoover beoordelingen in?

  1. Home
  2. zoover
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.