Zomervakantie Griekenland | Weflycheap

Zomervakantie Griekenland

Ongerepte stranden, een helderblauwe zee, prachtige eilanden, lekker eten, gezellige haventjes en meer dan 300 dagen zon per jaar... We hebben het natuurlijk over idyllisch Griekenland! Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat jij je zomervakantie wilt spenderen op een van de vele top bestemmingen die dit paradijs rijk is, dus daarom vind je op deze pagina onze allerbeste deals naar Griekenland. Staat jouw droomreis er onverhoopt niet tussen? No worries! Maak gemakkelijk een reisalert aan en wij laten je weten wanneer je perfecte vakantie is gevonden.

Jouw perfecte zomervakantie Griekenland

Wist je dat Griekenland meer dan 10.000 kilometer kustlijn telt en dat er ongeveer 5.000 Griekse eilanden zijn? Op een van die pareltjes kun jij jouw zomervakantie doorbrengen! Maar ook het Griekse vasteland heeft enorm veel in petto; culturele dorpjes, historische gebouwen, prachtige tempels en indrukwekkende kloosters… Ze wachten allemaal om ontdekt te worden!

Hoogtepunten Griekenland

De historische stad Knossos op Kreta is vermoedelijk de oudste stad van Europa, de ruïnes van het Asklepieion zijn die van ’s werelds eerste ziekenhuis dat gebouwd werd in opdracht van Hippocrates, en de Olympia op de Peloponessos is de bakermat van de Olympische Spelen. Need we say more?! Om de Akropolis in Athene nog niet eens te noemen! Griekenland zit vol met hoogtepunten en topattracties die je echt niet mag missen. Daarnaast ontdek je tijdens je zomervakantie Griekenland ook de schitterende natuur: van rotsachtige gebergten tot groene dalen en van uitgestrekte olijfboomgaarden tot witte stranden. En dan wisselen de authentieke dorpjes en grote steden elkaar óók nog eens perfect af!

Island hoppen Griekenland

Een handige en leuke manier om alles uit je zomervakantie Griekenland te halen is om te island hoppen! Zo ontdek je gemakkelijk meerdere eilanden tijdens één vakantie. Combineer Kreta en Santorini, Skiathos en Skopelos of Mykonos, Paros en Naxos. Idyllisch Zakynthos en Corfu mogen natuurlijk ook niet ontbreken! De Griekse eilanden trekken niet voor niets ieder jaar vele duizenden toeristen. Combineer strand & cultuur en jouw perfecte vakantie is in the pocket!

Met wie ga jij genieten van een zomervakantie Griekenland? 

Mis nooit meer een topdeal!