willemstad curacao

Willemstad Curaçao

Willemstad is de hoofdstad van het Caribische eiland Curaçao. Het is erg populair onder de toeristen om hier een vakantie naar naartoe te boeken, vanwege de vele activiteiten die er te doen zijn.

Filters

Wat is je reisbudget?

Tussen 0 en 2000+ p.p.

TOT

Een vakantie naar Willemstad Curaçao is zeker een aanrader!

Na ongeveer 10 uur vliegen vanaf Nederland ben je aangekomen in Willemstad Curaçao. Je welverdiende vakantie kan nu echt beginnen! Willemstad is de hoofdstad van Curaçao, één van de drie ABC-eilanden. Op dit tropische eiland ligt de temperatuur vrijwel het hele jaar rond de 30 graden, dus het is de ideale vakantiebestemming voor een zonvakantie!  

Op Willemstad Curaçao is veel te beleven! Er hangt een warme sfeer in Willemstad. Er zijn veel gezellige terrasjes met muziek, mooie winkeltjes en veel mooie bezienswaardigheden zoals de Koningin Emmabrug, deze brug drijft op het water. Super gaaf!  Huur een auto en ontdek de schoonheid van Curaçao!

Tips Willemstad en Curaçao

Willemstad is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Dat vinden wij niet gek, want het is de perfecte bestemming om te overwinteren. Hierdoor pak je altijd een bruin kleurtje mee tijdens je welverdiende vakantie in één van de vele luxe resorts en hotels in Willemstad. 

Willemstad heeft veel parelwitte stranden met palmbomen zoals Blue Bay Beach, Kokomo Beach, Jan Thiel Beach en Playa Jeremi. Huur een snorkel of duikpak bij de plaatselijke duikschool van Willemstad en ontdek de magische onderwaterwereld van Curaçao . Voor een strandfeestje met een overheerlijke cocktail kun je terecht op Mambo Beach. Naast de vele mooie stranden heeft Willemstad ook veel restaurants waar je terecht kunt voor talloze gerechten, zoals de Mexicaanse keuken, de mediterrane keuken , de Aziatische keuken en natuurlijk de typische Hollandse keuken. 

Beste restaurants tijdens een vakantie Willemstad

Deze restaurants maken jouw trip helemaal compleet! Tijdens je bezoek in Willemstad moet je zeker bij deze restaurants geweest zijn! Hier is onze top 5:

  1. VISTA Willemstad
  2. Restaurant Frascati
  3. Temari Sushi
  4. Los Caballeros
  5. Fish & Joy Bistro & Wine Bar

Mooiste hotels en resorts in Willemstad 

Wij van Weflycheap hebben een top 5 gemaakt van de mooiste hotels en resorts in Willemstad Curaçao. Onze top 5 is als volgt:

  1. Zoëtry Curaçao Resort & Spa 
  2. Lions Dive Resort
  3. Corendon Mangrove Beach Resort
  4. Trupial Inn Hotel & Casino
  5. Renaissance Wind Creek Curaçao Resort

Het hele jaar door naar Willemstad?

Willemstad Curaçao is één van die verre reizen die je doet om de zon op te zoeken. Het is vrijwel het hele jaar door boven de 30 graden! Of je nou in de zomervakantie er naartoe gaat of in de winter , je hebt er gegarandeerd mooi weer! Een goedkope vakantie naar Willemstad Curaçao boek je buiten het hoogseizoen. De beste resorts en hotels van Willemstad boek je hier:

Je kunt bij de bovenste links ook de andere ABC-eilanden boeken!

Veel gestelde vragen

Wat is de beste reistijd om naar Willemstad Curaçao te gaan?

Wat is het tijdverschil in Willemstad?

Waar ligt Willemstad Curaçao?

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!