weflycheap luchtvaartmaatschappij

WeFlyCheap neemt de vloot van WOW air over & begint eigen luchtvaartmaatschappij!

Gister werd bekend gemaakt dat het over en uit is voor de low-fare luchtvaartmaatschappij WOW air. De maatschappij liet al weten dat de bedrijfsvoering beëindigd is, maar dat het nog wel met verschillende partijen in onderhandeling is. Met trots kunnen we mededelen dat WeFlyCheap de vloot van WOW air overneemt en daarmee begint met het aanbieden van low-fare vluchten binnen en buiten Europa.

Eelko van Drongelen (CEO van WeFlyCheap); ‘Wij zoeken altijd naar de áller goedkoopste vliegtickets en vakanties. Met het overnemen van WOW airlines nemen we het heft zelf in handen, een logische stap in de toekomst van WeFlyCheap!’

WeFlyCheap zal binnenkort al starten met vluchten binnen Europa met de Airbus A320. Zij zal gaan vliegen naar bestemmingen als Ibiza, Lissabon, Barcelona, Rome en Praag vanaf slechts €9,99 per ticket.

Later in het jaar wil WeFlyCheap ook intercontinentale vluchten gaan uitvoeren door het leasen van Airbus A330-300 toestellen. Zo gaat de prijsvechters retourtickets naar de Verenigde Staten aanbieden vanaf €99, naar Indonesië vanaf €179 en naar Australië en Nieuw-Zeeland vanaf €199.

Hoe het mogelijk is om voor zulke lage prijzen te vliegen? ‘We besparen op overbodige luxe en houden het basic. Zo is er geen bagage inbegrepen, worden er geen gratis maaltijden geserveerd & ook is er geen entertainment aan boord. Hiermee houden we de prijs zo laag mogelijk en concurreren we met andere low fare maatschappijen zoals Norwegian en Ryanair’, aldus de oprichter van WeFlyCheap.

Voor meer informatie, houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. (WeFlyCheap, 29-03-2019)
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!